Amopage

Hvordan Cut en mur ut for et kjøkken til stue Countertop

- Views 0
Advertisement

Hvordan Cut en mur ut for et kjøkken til stue Countertop


Kutte ut en vegg for å gi en plass for en pass-through benkeplate fra kjøkkenet til stuen skaper en plass som åpner opp begge rom uten fjerning av hele veggen i prosessen. Rive veggen området er en enkel prosess, med en bajonettsag gjør kort prosess med veggen område som trenger fjerning. Du må ta vare, men for å unngå eventuelle nytte rørledninger som går gjennom veggene. Ellers uten de riktige forholdsregler, kan du skjære gjennom ledninger eller rør og forårsake nok skade til å gjøre benken et svært kostbart prosjekt når reparasjonskostnader er inkludert.

Du trenger

Kritt

stud finder

Verktøykniv

Klo hammer

Meisel

Tunge arbeidshansker

Bajonettsag med metall blad

Bruksanvisning

Merk plasseringen av hjørnene på åpning på veggen med et stykke kritt.

Finn den nærmeste veggen stenderne utenfor merkede hjørner med en stud finder. Flytt stud finder over muren til indikatoren viser tilstedeværelse av stendere, og deretter trekke en lys linje ned veggene langs sin lengde. Kjør stud finder over resten av den foreslåtte åpningsområdet for å finne eventuelle ledninger eller rør som går gjennom veggen, så vel. Merke ned deres plassering med kritt.

Kutt strømmen til noen elektriske ledninger som går gjennom veggen fra bryter. Slå av vannet til noen rør som passerer gjennom plasseringen også. Både ledninger og rør må omlegging etter fullført kutt.

Score overflaten av veggen med et verktøy kniv loddrett på de to veggstenderne og langs innertaket, hvor den møter veggen. Denne linjen vil hjelpe deg å unngå skade på veggen utenfor fjerning området.

Ta siden av en klo hammer og bryte et hull gjennom overflaten av veggen inne de to scoret linjer hvis du arbeider med gips. Dersom veggen overflaten er laget av gips og lekte, bruk en hammer og meisel for å gjøre ditt første pause. Rett pause på et punkt hvor det er ingen merket studs, ledninger eller rør.

Forstørre hullet til det punktet hvor du kan sette inn bladet på en bajonettsag, enten ved hjelp av side av hammer eller hammer og meisel.

Sett sagbladet inn i hullet og deretter skjære bort veggbelegg i seksjoner på ca. 2-av-2-fot, unngå eventuelle ledninger, rør eller veggstenderne. Bladet vil kutte jevnt gjennom noen lekte nåværende støttegipsvegger, om lekte er tre eller metall. Trekk seksjoner fra stenderne at de er knyttet til ved hjelp av hendene, og etterlater noen monterings negler fortsatt på plass. Bruk tykke arbeidshansker under denne prosessen for å unngå skader på hendene.

Fortsett å fjerne overflaten av veggen til du kommer til scoret linjene. Veggen vil snap off på scoret kutt, mens resten av veggen uskadet.

Klipp av veggen stenderne i den nye plassen, ved hjelp av bajonettsag. Sagbladet vil skjære gjennom neglene holder piggene i posisjon. Nye stendere og halv vegg rammer må bygges for å støtte benkeplate på angitt høyde og plassering.

Gjenta fjerningen fra den andre siden, å utføre veggen, og deretter bryte og kutte svaier veggbelegg for å fullføre åpningsprosessen.

Hint

Bruk vernebriller og støvmaske under fjerningen for beskyttelse mot støv og rusk.

Sjekk huset planer eller har en bygningsingeniør undersøke veggen før fjerning for å avgjøre om den veggen du ønsker å klippe er en bærende vegg. Hvis det er bærende, har en profesjonell entreprenør utfører fjerning og bygge nye støtter å unngå kollapser taket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cut-en-mur-ut-for-et-kjokken-til-stue-countertop/ "

相关文章!
 • Hvordan Cut Pink (og blå) Skum bord isolasjon til størrelse
  - 阅 0

  Rosa og blå skumkjerne isolasjon bidrar til å holde temperaturen inne i boligene på et behagelig nivå. I løpet av sommeren, skumkjernen feller kjøle luften inne i huset, mens i løpet av vinteren det gjør det samme med varm luft. Disse skum bord er va

 • Hvordan Cut Kjøkken Benkeplater
  - 阅 0

  Hvis du bygger et nytt hjem eller renovere kjøkkenet, må du kutte kjøkkenbenker for hvitevarer som komfyrer, overflate enheter og vasker. Det finnes flere metoder du kan bruke for å gjøre dette. En ferdighet sag eller en stikksag er de to beste alter

 • Hvordan konvertere en garasje inn i et kjøkken Hvordan konvertere en garasje inn i et kjøkken
  - 阅 0

  En garasjeplass er vanligvis stor nok til å skape en god størrelse kjøkken. Hjemmet planløsning bør være i god form med de nye endringene, hvis garasjen er allerede i nærheten av ditt eksisterende kjøkken. Når du slår en garasje i et kjøkken, kan du