Amopage

Hvordan Cut din egen Iron-on Letters

- Views 4
Advertisement

Iron-on bokstaver tilby en rask og rimelig måte å tilpasse et stoff element som en tote eller t-skjorte. De er også et flott alternativ til applikere brev til personen uten en symaskin eller som ikke føler i stand til å sy bokstaver på. Mens du kan kjøpe jern-on bokstaver på fag- eller stoff butikken, kan du oppleve en liten klistremerke sjokk når du begynner å legge opp kostnadene for å stave ut et helt ord eller uttrykk. Spar deg selv en masse penger med bare litt ekstra innsats ved å lage din egen jern-on bokstaver.

Du trenger

Stoff

Vaskemaskin

Vaskemiddel

tørketrommel

Jern

Dobbel-stick smeltbare web

Letter sjablonger

Skredderkritt eller forsvinner blekk stoff penn

Saks

Bruksanvisning

Vask stoffet med vaskemiddel bare uten tøymykner, med de samme vaskemaskin innstillingene du gjør for plagg med lignende stoff. Tørk stoffet i tørketrommelen. Igjen, bruk de samme innstillingene som plagg med en lignende sammensetning. Stryke alle rynkene ut av stoffet.

Juster jern varme innstillingen til innstillingen er angitt på dobbel-pinne smelte nettets emballasje; mest sannsynlig vil du sette jern til riktig varmeinnstilling for stoffet du arbeider med. Instruksjoner varierer etter merke, så det er viktig å lese på emballasjen.

Skrelle papiret backing fra den ene siden av det smeltbare webbing. Stable dobbelt-stick smeltbare webbing og stoffet så på feil side av stoffet er mot webbing. Jern stoffet for å aktivere klebemiddelet på båndet, smelte sammen de to sammen. Igjen, følg instruksjonene på emballasjen; vanligvis du stryke for rundt 15 til 30 sekunder med fast trykk.

Spore brev sjablonger på forsiden av stoffet ved hjelp av skredderkritt eller forsvinner blekk stoff penn. Ikke bekymre deg, begge kommer ut senere. Skjær bokstavene ut fra stoffet, som nå er støttet med den dobbel-stick smelt webbing.

Bruk en fuktig klut til å tørke noen kritt eller forsvinne blekk penn merkene som forblir på kantene av brevene. Tørk ut fra brevene, snarere enn i mot dem, for å fjerne disse merkene. Du har nå jern-on bokstaver; du må bare følge smelt webbing instruksjonene for å følge dem til noen stoff prosjektet.

Hint

Lette bomullsstoff, som quilter bomull tekstiler, er lettest å jobbe med.

Spore omrisset av bokstavene med symaskinen satt på et stramt sikk-sakk sting etter at du stryke bokstavene på stoffet prosjekt for å følge dem permanent. Den doble-stick smelte web vil følge bokstavene på en stund, men ikke alltid, særlig med tyngre stoffer. Du kan senere spore over sømmene med stoff maling hvis du ikke liker utseendet på sømmen.

Ikke hopp vasking, tørking og stryking trinn. Klar stoffet riktig er viktig fordi det sikrer at stoffet er forhåndskrympet og at all stivelsen anvendt ved fremstilling av stoff til stoff butikken er fjernet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cut-din-egen-iron-on-letters/ "

相关文章!
 • Hvordan Cut din egen skjorte lage en Bow av navlen Hvordan Cut din egen skjorte lage en Bow av navlen
  - 阅 0

  Cutting din egen skjorte for å lage en bue ved navlen vil kreve at du stille opp dine sømmer og finne sentrum av skjorten. Klipp din egen skjorte for å lage en bue ved navlen med hjelp fra en syerske, designer, kunde, skredder og liten bedriftseier i

 • Hvordan Cut din egen skråstilt Bob Hvordan Cut din egen skråstilt Bob
  - 阅 0

  Bob er tilbake med en ny vri. Den skrå bob, eller skrå bob, blir stadig mer populært som kjendiser og fashionistas ta til saksen. Med salon kostnader skyrocketing, derimot, kan en på-hjem frisør gå opp og ta over. Den skrå bob består av en kort avlin

 • Hvordan lage din egen Iron på etiketter for klær Hvordan lage din egen Iron på etiketter for klær
  - 阅 0

  Iron-on klær etiketter er nyttig for foreldre til små barn. Du kan raskt og enkelt plassere et identifikasjonstegn i jakker, gensere og andre klær som kan bli blandet opp på skolen eller sommerleiren. Mange håndverkere liker å bruke jern-på etiketter