Amopage

Hvordan Cut asiatisk hår

- Views 1
Advertisement

Cutting asiatisk hår er en utfordring i forhold til kaukasisk hår fordi det er spesielt rett og tykk. På grunn av dette, er det vanligvis ikke vil ligge flatt mot hodet. En normal kuttet med saks fungerer ikke alltid på asiater på grunn av dette. Det er en god idé å få skikkelig opplæring i denne spesialitet, men her er noen triks for å komme i gang.

Bruksanvisning

Razor kutte noen lag inn i håret. Dette gir en mykere look samtidig legge kropp og tekstur. Du kan legge til chunky lag for en mer dramatisk stil.

Legg subtile lag bruker tynning saks for å hjelpe den lå flatere og tynne ut volumet asiatisk hår naturlig har. Bruk saks til å klippe lag inn i håret, og det vil gi det en mindre drastisk lagdelt utseende. Du kan også bruke tynning saks for å gjøre håret ser ut som om det er ikke engang lagdelt: bare gjøre dette på undersiden av håret, og deretter bruke rett saks på toppen synlige lag.

Ansett et poeng kutt teknikk. Siden asiatisk hår er så rett, kan det se ujevn lett, noe som medførte skjæring kan eliminere. Det kan også bli kvitt "bolle cut" look når du kutte sine smell.

Gjør et smell side-feide. Dette kan ta litt tid for klienten å bli vant til styling, men å kutte en lang smell side-feide vil skape noen allsidighet. Du kan peke kutte dette også.

Taper håret å ramme ansiktet. Dette bidrar også til å redusere volumet og gjør håret mer håndterlig for klienten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cut-asiatisk-har/ "

相关文章!
 • Hvordan Cut menn hår med Hair Clippers Hvordan Cut menn hår med Hair Clippers
  - 阅 0

  Hårklippere kan brukes til å gi en rekke hårklipp, fra en klassisk militær kuttet til litt mer forseggjort design, til menn som foretrekker å ha håret kort, men likevel stilig. Alle clipper kutt er gjort nær hodebunnen. Med et par clippers og noen gr

 • Hvordan Cut Langt hår med Clippers
  - 阅 0

  Hårklippere er en stor ting for de som ønsker å spare litt penger. De kan være dyrt i begynnelsen, men mindre enn prisen på et par gode hårklipp. Det eneste problemet innebærer å kutte langt hår, siden clippers ble utviklet for å gjøre korte og fornu

 • Hvordan Cut tykt hår
  - 阅 0

  Visse typer hår kan være utfordrende å kutte. Når du prøver å kutte tykt hår, finner du det tar lengre tid siden det kan vise seg vanskelig å klippe håret jevnt. Du bør bruke de samme metoder for å kutte enten tykk eller grovt hår. Bruksanvisning 1 H