Amopage

Hvordan Crush en Avocado

- Views 0
Advertisement

Hvordan Crush en Avocado


Ikke gi en ekstra titt på pakket guacamole - knusing en avocado selv er en oppgave alle hjem kokk kan mestre. Den resulterende mash er frisk, kremet og klar til bruk i fall, sider og hovedretter. Lære å knuse en avokado gir deg en ny måte å bruke denne frukt i måltider - og med tanke på at avokado er smakfull og fullpakket med hjerte-sunt fett, fiber og vitaminer, bør du. Transformere en hel avokado i glatt, knust kjøtt tar bare et minutt eller to, men navigerer nødvendig kniv arbeidet krever en viss forsiktighet.

Du trenger

Skjærebrett eller kjøkkenhåndkle

Chef kniv

Skje

Gaffel, potet Masher eller blender

Bruksanvisning

Vask avocado under rennende vann. Sett den på et skjærebrett eller rent kjøkkenhåndkle.

Hold avocado på plass med et lett trykk ned på toppen med en hånd. Skjær inn i siden av frukten med en skarp kniv, å trykke inn til kniven treffer harde gropen. Skjær hele veien rundt avocado på langs, holde kniven presset mot pit, for å klippe den i to halvdeler.

Vri halvdelene fra hverandre. Gropen bør forbli forankret i den ene halvdelen. Prøv å skli en skje mellom kjødet og graven; hvis det ikke løsne pit, snu halvparten over og skjære den i kvartalene. Trekk pit vekk fra kjøttet og kast den.

Hold hver del av avocado i håndflaten. Skyv en skje mellom kjøttet og skinnet, øste kjøttet ut og plassere den i en bolle. Du kan også være i stand til å skrelle huden vekk fra kjøttet, hvis avokado er moden nok. Fjern eventuelle svarte eller brune flekker med skjeen. Kast huden.

Knus kjøttet ved å trykke på den med en gaffel eller potet Masher til du har oppnådd ønsket konsistens. Mos avocado i en blender hvis du foretrekker en helt glatt tekstur. Spre knust avokado på toast, bruke den til toppen pasta eller salat, bland det med løk, hvitløk, limesaft og salt for å gjøre guacamole eller fryse den skal brukes senere.

Hint

Ikke alle avocados er klar til å bli knust. En under-moden avokado vil ikke mos eller smake slik du vil ha det til, og altfor moden frukt har råtne flekker og en ubehagelig smak. Ta disse tipsene fra Hass Avocado styret når du søker ut den perfekte avokado: Se etter stykker med mørkt, glatt hud uten kviser. Klem hver avocado i håndflaten. En moden, klar til å spise en vil gi litt i hånden uten å føle grøtaktig.

Hvis du ikke har tenkt å bruke avokado i noen dager, plukke frukt som har grønn hud og ikke gir når du klemmer den. Oppbevar avokado i en forseglet papirpose før du er klar til å forberede dem.

Du har kanskje sett en kokk fjerne en avocado pit av slamming en kniv inn i den, vri kniven og trekke pit ut av kniven. Selv om denne metoden ser imponerende, er det unødvendig farlig. Hold deg til din skjeen og fingrene når du fjerner pit.

Knust avocado brunes raskt når det utsettes for luft. Forbered det like før du ønsker å spise den, eller raskt pakke den inn i en lufttett beholder til å lagre i kjøleskapet eller fryseren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-crush-en-avocado/ "

相关文章!
 • Hvordan Crush vitaminer for fet hud Hvordan Crush vitaminer for fet hud
  - 阅 0

  Når huden din overproduces olje, feller den døde hudceller på hudoverflaten, clogging porene. Således må fet hud som skal styres for å unngå å tette porer som fører til utbrudd. Det finnes ulike over-the-counter produkter, men kanskje du foretrekker

 • Hvordan Grow en Avocado Pit Hvordan Grow en Avocado Pit
  - 阅 9

  Hvis du har visjoner om å utvikle din egen avokado (Persea americana) treet for å nyte sin saftig frukt, må du kjøpe en podet frøplante. Et frø dyrket avocado treet kan ta så lenge som 15 år før det bærer frukt, og frukten kan ikke være like velsmake

 • Hvordan holde en Avocado blir brun Hvordan holde en Avocado blir brun
  - 阅 1

  Velge en moden avokado er vanskelig nok uten fortvilelse av å ha det oksidere og bli brune bare minutter etter peeling det. Avocados er i utgangspunktet store, kjøttfulle bær fulle av polyfenoler oksidase, et enzym som, når de utsettes for oksygen, k