Amopage

Hvordan Cross-Post på Craigslist

- Views 3
Advertisement

Hvordan Cross-Post på Craigslist


Craigslist er en online lokale rubrikktjenesten, slik at annonsen må være relevant for samfunnet som du legger ut. Cross-poste en generell annonse i flere byer regnes som spam, og går mot Craigs vilkår for bruk, men det kan anses legitimt hvis du bor nær to byene, og annonsen din er egnet for både lokalsamfunn. I dette tilfellet, må du vente minst 48 timer, og fjerne den opprinnelige annonsen før du legger den andre. Hvis du prøver å legge inn to lignende annonser på samme tid, vil du få en blokkerte meldinger.

Bruksanvisning

 • 1

Gå til Craigslist og klikk "Send til rubrikkannonser" i øvre venstre menylinjen.

2

Følg instruksjonene for å angi hvilken type annonse, e-postadresse og teksten i annonsen.

3

Klikk på login-knappen øverst til høyre på skjermen hvis du har en Craigslist konto. Skriv inn brukernavn og passord, og følg instruksjonene for å velge kategori og legge til tekst. Klikk på "post" -knappen for å umiddelbart laste opp annonsen til Craigslist nettstedet.

4

Sjekk e-posten for selv publisere link hvis du ikke har en konto eller valgte å ikke logge inn. Følg linken for å legge inn annonse anonymt.

5

Vent minst 48 timer. Ifølge Craigslist vilkår for bruk, kan du legge til en kategori i en by hver to dager. Regelen er nødvendig for å bevare serverplass og båndbredde.

6

Logg inn på kontoen din og klikk "Fjern" for å ta ned den opprinnelige oppføringen, eller gå til din selv publisere e-posten og klikk på linken for å fjerne innlegg. Craigslist annonser opphold på serverne for syv til 45 dager, så du må ta annonsen manuelt ned hvis du ønsker å legge inn en lignende en et annet sted.

7

Gå tilbake til "Post til hemmelig" linken og følge prosessen for å opprette en ny annonse, denne gangen i en annen kategori eller tettsted. Begrens antall ganger du gjør dette; hver annonse koster Craigs båndbredde og lagring avgifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cross-post-pa-craigslist/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke HTML på Craigslist
  - 阅 2

  Craigslist er en flott måte å annonsere noe og alt fra leiligheter til leie i brukte biler. Du kan skrive en tekst klassifisert annonsen og deretter nå tusenvis av mennesker, om ikke millioner, hver dag. Men hvis du vil legge til for å skille seg ut,

 • Hvordan annonsere gratis på Craigslist
  - 阅 7

  Hvordan annonsere gratis på Craigslist. Plassere en gratis annonse på Craigslist er en enkel måte å annonsere varer på nettet. Lagt inn en annonse tar ikke lang tid og er ganske enkelt å gjøre. Følg fremgangsmåten nedenfor for å annonsere gratis på C

 • Hvordan Cross Your Eyes
  - 阅 0

  Hvordan Cross Your Eyes. Har din mor sier ofte: "Ikke krysse øynene dine, de vil bo på den måten!" Ikke vær redd, det vil ikke skje. Selv om du ikke er i stand til å krysse dem nå, med litt trening, vil du snart være krysset dem som en proff. Du