Amopage

Hvordan Cook på en Induksjon Stove

- Views 1
Advertisement

Hvordan Cook på en Induksjon Stove


En induksjons komfyr overfører elektrisk energi ved induksjon fra et innebygd trådkveil i ovnen topp inn i et kokekar. Fartøyet skal være elektrisk ledende, er laget av et jernholdig materiale slik som jern. Induksjonsspolen er vanligvis rød. Kokekaret må plasseres direkte på spolen. Stovetop seg selv skaper ikke varme, bor kjølig å ta på. Når kokekaret er fjernet fra varmeelementet, er spolen strømløs og automatisk slås av.

Du trenger

Kokekar av jernholdig materiale, med flat bunn

Ovn mitt (hvis potten ikke ha isolert håndtak)

Long skje eller slikkepott

Bakemedium, slik som olje eller vann

Mat som skal tilberedes

Bruksanvisning

Velge et kokekar av støpejern eller rustfritt stål og plassere kokekaret på induksjonsspolen på komfyrtopp. Sett varmenivå etter behov.

Tilsett olje eller vann, avhengig av hva du forbereder.

Legg maten i gryten eller pannen. Bruk en skje eller slikkepott til å røre maten. Potten må være i konstant kontakt med induksjonsspolen for å fortsette matlaging. Varmen Innstillingen kan justeres med nesten umiddelbare resultater.

Fjerne potten fra spolen når maten er ferdig. Ovnen slår seg nesten umiddelbart når forbindelse med spolen er brutt. Maten vil fortsette å putre kort fra varmen i potten og maten selv.

Hint

Ved behov kan ovnens varmenivå senkes nesten umiddelbart for å hindre brenning.

Søl på induksjon komfyr kan bli ryddet opp umiddelbart ved hjelp av noen få dråper keramiske rengjøringsmiddel eller vann og tørkepapir.

På grunn av behovet for jernholdige gryter og panner på induksjon ovner, vil kokekar av aluminium, kobber, keramikk eller glass ikke fungerer.

Rundbunnet potter som woker ikke gjør en god forbindelse.

Noen jern skillets kan være for stor til å arbeide effektivt på de fleste induksjonsspoler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cook-pa-en-induksjon-stove/ "

相关文章!
 • Hvordan Cook London Broil på en kullgrill
  - 阅 0

  Skjønt "London Broil" refererer til en forberedelse teknikk, noen kokker og slaktere bruke den til å referere til flere "tøffe" kutt av storfekjøtt, for eksempel mørbrad tips og flanke biff. I en mer tradisjonell forstand, innebærer Lo

 • Hvordan Cook Spaghetti Squash Hvordan Cook Spaghetti Squash
  - 阅 2

  Hvordan Cook Spaghetti Squash. Det kalles spaghetti squash med god grunn. Etter å tilberede den, kommer innsiden ut ser ut som tråder av pasta. Denne squash er flott for diabetikere og low-carb eaters fordi det ikke føre til at blodsukkeret til å sti

 • Hvordan Cook artisjokker
  - 阅 0

  Artisjokker er en flott grønnsak og lett å tilberede og er faktisk den uåpnet blomst knopp av en tistel-lignende plante. De er tilgjengelig hele året, men deres topp tid er mars-mai. Du trenger Artisjokk Sitronsaft Smør stor gryte Lokk Saks Kniv Skjæ