Amopage

Hvordan Cook For noen trenger en myk diett

- Views 2
Advertisement

Kommer opp med en liste over elementer for noen som trenger en myk diett (for eksempel etter dental kirurgi) kan være litt utfordrende. Oral kirurgi kan forlate munnen anbudet for ganske mange dager, og stingene er aldri morsomt. Jeg håper ideene i denne eHow vil hjelpe deg å få kreative i matlaging for noen krever en myk diett.

Bruksanvisning

Post dental kirurgi kan være en smertefull tid lindret litt av en myk diett. Det er ingenting bedre enn en bolle med varm suppe. Forbered en klar buljong kyllingsuppe som kan brukes som et utgangspunkt for mange andre typer supper. Sil suppen så det er ingen grønnsaker, kylling, ikke noe annet enn klar kjøttkraft (faktisk, når jeg gjør en klar buljong, jeg pakke opp alle de solide deler, inkludert hele kyllingen, i cheesecloth så jeg kan lett løfte hele greia ut). Sett suppen i kjøleskapet, og en gang har stivnet, skummet toppen av fett. Legg ris eller svært små, tynne eggnudler eller stk saltet kjeks (som vil myke opp til grøt) for å blande det opp litt. Du kan rykke ut et egg i en bolle og snurr den i suppen å lage egg drop suppe som legger i ekstra protein.

Lag forskjellige typer supper fra din grunnleggende kyllingsuppe - som potet suppe eller ost suppe. Jeg har alltid hoppe på foodnetwork.com å få andre ideer. Sørg for at personen med de berørte munnen vil spise typer suppe du koke opp. Dessuten er det flott å få nok til å fryse. Min kinesiske venn, Sophia, gjør en Congee suppe som er utgangspunktet ris kokt i mye vann. Hun vil kaste i noen små biter av ingefær eller hamburger kjøtt for å legge til protein for min mor.

Aksje opp på iskrem, sorbeter, pudding, jellos. Yoghurt er ikke alltid anbefalt som det inneholder levende gjærkulturer som kan påvirke healing - sjekk med legen før du serverer dette til pasienten.

Du kan enkelt blande opp en crustless cheese kake å legge til noen ekstra kalorier til dietten. Kaker er også lett å piske opp og tilfredsstillende også. Freeze 1/2 av kaken for senere forbruk.

Også når vi var yngre (og før advent av prosessert babymat), ville mine foreldre sette noe de spiste for et måltid i en blender og tilsett litt væske. Det er kanskje ikke helt attraktivt å suge biff lapskaus gjennom et sugerør, men det kan gjøres. Eggerøre er alltid lett som er egg salat med egg hakket veldig fint. Potetmos med litt ost er alltid bra også.

Hint

Prøv å blande opp dietten som en myk diett kan bli kjedelig veldig fort. Legg litt ost til havregrøt eller litt brunt sukker og fløte til havregryn for en mer tilfredsstillende måltid.

Sørg for å sjekke med legen din før du spiser yoghurt da på en myk diett. Levende kulturer kan ikke alltid hjelpe med healing sår i munnen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cook-for-noen-trenger-en-myk-diett/ "

相关文章!
 • Maskin til Mos Food for noen som trenger en myk diett Maskin til Mos Food for noen som trenger en myk diett
  - 阅 0

  Det er mange fysiske eller medisinske tilstander som krever en myk diett, men det er foretrukket og trygge veier til puré mat for å møte disse spesielle matbehov. Hvis du er rekonvalesent du vil ha noe som er enkelt å bruke og lett å rengjøre også. K

 • Hvordan Cook Spaghetti Squash Hvordan Cook Spaghetti Squash
  - 阅 2

  Hvordan Cook Spaghetti Squash. Det kalles spaghetti squash med god grunn. Etter å tilberede den, kommer innsiden ut ser ut som tråder av pasta. Denne squash er flott for diabetikere og low-carb eaters fordi det ikke føre til at blodsukkeret til å sti

 • Hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet Hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet
  - 阅 0

  Som en begynnelse notat: Beverly Hills Diet, samt noen diett, er ikke for alle, og du bør alltid gjøre due diligence på diett før start. Bare fordi denne artikkelen handler om å miste vekt med Beverly Hills Diet, betyr ikke at dette er en anbefaling