Amopage

Hvordan Cook Chapati Roti på en induksjon platetopp

- Views 3
Advertisement

Hvordan Cook Chapati Roti på en induksjon platetopp


Noen matlaging teknikker, for eksempel tempe sjokolade, noe som krever en stabil, nøyaktig temperatur, fungerer bra med induksjon. Andre, mindre presise teknikker, som la et stykke chapati brød kysse en åpen flamme akkurat lenge nok til å blåse opp som en ballong, bevise litt vanskelig med induksjon, siden det er ingen flamme. Chapati, noen ganger kalt roti, er en usyret indisk flatbrød stekt på takke, eller Tawa, som holdes over åpen flamme. Du kan lage chapati på en induksjon platetopp og få gjenkjennelige "poof" hvis du vet hvordan du skal bruke overflatetemperatur og friksjon til din fordel.

Du trenger

Hvetemel

lunkent vann

Miksebolle

Klype salt

Touch av olje

unse skala

induksjon plate

Tawa eller støpejern skillet

Kjevle

Mel

Stekespade

Kjøkkenhåndkle

Bruksanvisning

 • 1

Bland sammen to deler hvetemel og en del lunkent vann i en bolle med en klype salt og snev av olje for å lage en standard chapati roti deig. Du kan lage fire chapati brød med 1/2 kopp mel og 1/4 kopp vann.

2

Del de chapati deigen i 5- til 6-unse stykker ved hjelp av en unse skala. Rull delene til kuler på størrelse med en gjennomsnittlig sitron. Lage deigen baller som sfærisk som mulig.

3

Plasser en induksjon plate på induksjon platetopp og plassere en erfaren Tawa oppå induksjonsplate. Hvis du ikke har en induksjon plate eller Tawa, plasserer en godt krydret støpejern skillet på induksjon platetopp. Sett varmen på kokeplaten til 375 grader F.

4

Støv arbeidsflaten med mel. Rull ut en del av chapati til ca 5 eller 6 inches bredt, eller til den er så tykk som en nikkel, omtrent 1/6 tommers tykke. Hvis du ruller en 5- til 6-unse ball av chapati deigen til den er så tykk som en nikkel, måler mellom 5 og 6 inches bred.

5

Mudre chapati i mel på begge sider, og rist av overflødig. Plasser rullet ut chapati på tawa eller i støpejern skillet. La chapati kok til små luftbobler dannes over hele overflaten og deler av kanten begynner å krølle litt, ca 15 til 20 sekunder.

6

Vend chapati over med en slikkepott og koker det til det begynner å brun i små flekker over bunnen, ca 30 sekunder. Snu chapati igjen.

7

Trykk på chapati rundt kantene med en brettet kjøkkenhåndkle, spinning den rundt som du gjør. Ved å trykke forsiktig rundt kantene forsegler de to lag av deig sammen, slik at den vanndamp som danner boblene har til å bevege seg innover.

8

Trykk på den store bobler forsiktig med brettet kjøkkenhåndkle og spinn chapati med noen sekunders mellomrom. Boblene vil få større til chapati blåser opp som en ballong. Trykker du øker friksjonen akkurat nok til å heve temperaturen raskt og lage damp nødvendig å blåse chapati opp, akkurat som det gjør når den berører en åpen flamme. Spinning den rundt hindrer den fra å brenne i flekker. Fjern chapati etter at det blåser opp.

Hint

Alltid porsjons chapati deigen i 5- til 6-unse stykker ved hjelp av en unse skala til du får taket på det. Etter en stund vil du være i stand til å trekke nøyaktig 5- til 6-unse deler fra ballen av dough uten en skala og rull dem inn i riktig form for chapati, kun ved hjelp av følesans.

Håndter chapati deigen så lite som mulig når porsjone den ut og legge den i pannen for å hindre strekke det unødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-cook-chapati-roti-pa-en-induksjon-platetopp/ "

相关文章!
 • Hvordan lage mat med en Wok på en induksjon platetopp Hvordan lage mat med en Wok på en induksjon platetopp
  - 阅 0

  Induksjon brennere tillate kokker større presisjon i å kontrollere temperaturen, mens utsiden forblir kjølig å ta for å unngå brannskader. Disse brennere er enkelt å bruke, men de utgjør noen unike utfordringer for de som lurer på hvordan de skal lag

 • Hvordan bruke en induksjon platetopp Hvordan bruke en induksjon platetopp
  - 阅 0

  En induksjonsplatetopp bruker en imponerende teknologi. Den eneste delen av platetoppen som varmer opp er den delen som berører pannen. Dette betyr at du kan plassere en panne på halvparten av platetoppen og isbiter på den andre halvparten; isbitene

 • Hvordan du feilsøker en toppmøtet induksjon platetopp Hvordan du feilsøker en toppmøtet induksjon platetopp
  - 阅 0

  Den Summit induksjonstoppen inneholder magnetiske spoler under dens glasskeramikken. Når koketoppen blir slått på, disse spoler sende en magnetisk strøm gjennom gryten eller pannen plassert på kokeflaten. Denne strømmen varmer opp kokekar og maten de