Amopage

Hvordan Clean uønskede filer fra en datamaskin

- Views 3
Advertisement

Det er mange forskjellige måter å rense uønskede filer fra datamaskinen. Dessverre er ikke alle av dem er trygge. Her er noen tips om hvordan du får junk ut av datamaskinen uten å ende opp installere operativsystemet.

Bruksanvisning

Åpne Windows kontrollpanel og klikk på Legg til / fjern programmer. Se etter programmer du ikke bruker lenger. Bruk installerbar å fjerne programmet. I de fleste tilfeller vil det være noen filer igjen. Naviger til mappen Min datamaskin og manuelt slette disse, eller lage et notat av dem og slette dem når du er ferdig med å avinstallere uønskede programmer.

Last ned Revo Uninstaller fra Revo hjemmeside. Dette er et trygt gratis program som vil gjøre det lettere å avinstallere programmer som ikke møter opp i Windows Legg til / fjern programmer. Når du har installert og kjøre programmet, bare bla gjennom ikonene for å finne ut hvilke programmer du ønsker å fjerne fra datamaskinen.

Last ned CCleaner fra deres nettside. Dette utmerket gratis program kan raskt, trygt og enkelt fjerne dødt trevirke ut av harddisken din. CCleaner ser først og fremst for midlertidige Internett-filer, cookies, internett historie, index.dat filer, siste dokumenter, midlertidige filer, filer i papirkurven og minnedumper, som alle er trygt å slette. De tryggeste alternativene er pre-merket når du åpner programmet. Disse er også de vanligste unødvendige filer som har en tendens til å ta opp plass på de fleste folks datamaskiner.

Naviger til Min musikk, Mine bilder Mine bilder Mine videoer og Mine bilder mapper. Multimedia-filer tar opp en enorm mengde plass. Hvis det er noen bilder, skanner, videoer eller musikkfiler som du ikke lenger bruker, eller som er duplikater av det du allerede har i en annen mappe, kan du trygt slette dem. Også kan det være lurt å overføre noen av disse til en CD eller en flash-stasjonen hvis du ønsker å ta dem ut av datamaskinen.

Slett eventuelle nedlastede filer, som begynner med noe som er gammelt eller har en veldig stor filstørrelse. I mappen eller mappene dine nedlastinger, høyreklikk på vinduet og velg Ordne ikoner etter og velger størrelse. Dette vil tillate deg å se hvilke filer som er størst og må slettes først. Ikke nøl med å slette eldre filer som er 500 megabyte eller større rett og slett fordi de tok lang tid å laste ned. Sjansen er at de er utdatert og må lastes ned uansett.

Hint

Slik rengjør filer av en Mac, laste ned og installere Onyx, et gratis program som er laget for Mac OS X.

Unngå registret rengjøringsmidler, og aldri gjøre endringer i systemet registret med mindre du er forberedt på å installere operativsystemet på nytt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-clean-uonskede-filer-fra-en-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett RAR filer fra en datamaskin til en Xbox med XBox Xecuter
  - 阅 0

  Xbox Xecuter Blaster360 er en modifikasjon som installerer utsiden av Xbox 360. chip endrer måten operativsystemet fungerer for å tillate tredjeparts programfilene skal installeres på harddisken, samt andre funksjoner. Fremgangsmåten for å installere

 • Hvordan overføre Exe filer fra en datamaskin til en annen
  - 阅 0

  Kjør eller Exe-filer kan variere i filstørrelse fra noen få kilobyte hele veien opp til flere gigabyte. Det er flere måter å overføre dem fra en datamaskin til en annen, og dette er en av de vanligste måtene å overføre dem. Du trenger CD RW-stasjon e

 • Hvordan slette kredittkort filer fra en datamaskin Hvordan slette kredittkort filer fra en datamaskin
  - 阅 0

  Når du betaler regninger, eller du handler på nettet, må du bruke kredittkortet ditt. Mange ganger nettleseren vil lagre denne informasjonen slik at du slipper å fylle den inn igjen. Noen ganger nettstedet du bruker installerer en informasjonskapsel