Amopage

Hvordan Clean Linen Lampeskjermer

- Views 7
Advertisement

Hvordan Clean Linen Lampeskjermer


Lin lampeskjermer legge til en elegant touch til ethvert rom, men de kan samle støv akkurat som alle stoff lampeskjerm kan. De fleste stoff lampeskjermer kan være nedsenket i vann, men lin nyanser bør oppbevares tørt, hvis det er mulig. Det finnes en rekke flytende frie metoder for å prøve på skittent sengetøy lampeskjerm med mindre det er så skitne at vasking er siste utvei.

Du trenger

Støvsuger

Ren, tørr huset pensel

Mild såpe

Vann

Synke

myk børste

rene kluter

Bad

Svamp

string

Bruksanvisning

 • 1

Fjerne skyggen fra sin montering. Støvsug skyggen innvendig og utvendig med en børste. Flg korn av stoffet. Hvis dette er den eneste metode for rensing skyggen krever, sette den tilbake på lampen eller lett montering.

2

Hvis du ikke klarer å ta av skyggen fra sin montering, vil en pensel som aldri har vært brukt til å male løfte støvet fra stoffet fiber. Ta børsten utenfor en eller to ganger i løpet av rengjøring for å fjerne akkumulert støv.

3

Spot-rengjøre en lampeskjerm ved å bruke mild såpe og vann for å lage skummende bobler i en vask. Scoop opp noen av skum på en myk børste og påfør på flekken. Forsiktig børste flekken i en sirkulær bevegelse. Tørk av bobler med en fuktig klut og la den tørke fullstendig. Vacuum eventuelle gjenværende tørket såpe ved hjelp av børste.

4

Kjøre et bad med varmt vann bare noen få inches dyp med litt mild såpe til. Støvsuge skygge for å fjerne alt støv og løsne eventuelle garnering. Legg den sidelengs i vannet. Rotere sakte, snyltende stoffet som du slår den. Tapp vannet og skyll skyggen grundig. Trykk på en rent håndkle over stoffet til å suge opp overflødig vann. Knyt en hyssing til rammen av skyggen og henge den over en dusj gardin stang eller på en klessnor til å tørke.

Hint

Fordyp en lin skygge i vannet som en siste utvei hvis ikke kan rengjøres tilfredsstillende med en væske-fri metode.

Hvis skyggen er verdifull, søke profesjonell hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-clean-linen-lampeskjermer/ "

相关文章!
 • Hvordan Clean Linen skjorter med blekemiddel Hvordan Clean Linen skjorter med blekemiddel
  - 阅 2

  Lin er en av de eldste stoffer verden noen gang har kjent. Et vanlig stoff i antikken, lin ble brukt til klær, innpakning elementer for lagring og husholdningsbruk. Det ble også brukt av egypterne for innpakning mumier. Siden lin forut moderne vasker

 • Hvordan Clean Silk lampeskjermer Hvordan Clean Silk lampeskjermer
  - 阅 3

  Silke er en av de mest skjøre og tynne stoffer tilgjengelig. Hensyn må tas for å opprettholde skjønnheten i dette stoffet. Når det er på en lampeskjerm, kan du være usikker på hvordan du best kan rengjøre den. Du trenger cornmeal Plastpose Badekar el

 • Hvordan Clean Pleated lampeskjermer Hvordan Clean Pleated lampeskjermer
  - 阅 3

  En plisserte lampeskjerm kan legge til et snev av skjønnhet og eleganse til selv de mest vanlig lampe. En støvete og skitne plissert skygge, men kan overdøve den dyreste belysning i hjemmet ditt. Prøver å finne den beste metoden for å holde lampeskje