Amopage

Hvordan Catch Flyndre

- Views 1
Advertisement

Bebor Atlanterhavet er 3 typer flyndre: vinter, sommer og sørlige flyndre. En art, stjernehimmel flyndre, bor i Stillehavet. Alle arter av flyndre er en populær saltvann gamefish grunn av deres deilige kjøtt, som er populært selv blant folk som ikke liker fisk og imponerende kamper. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

 • 1

Forbered utstyret ditt. Bruk en ferskvann eller lys saltvann oppsett når forfølge flyndre. Bruke en glidende rigg, også kjent som et fiskefinner, med søkket på en fritt bevegelige svivel. Du kan også rigg vekten på slutten av din linje med en eller flere kroker over den.

2

Velg et sted å fiske. Se etter flyndre hvor agnfisk samles. Fisk steder hvor flyndre vente å overfalle sine byttedyr som drop-offs, viker, brygger eller dokker.

3

Agn kroken med en levende fisk. Du kan bruke klipp fisk også, men flyndre foretrekker levende agn. Noen lokker fungere på flyndre inkludert skjeer og jigs.

4

Vente. Fiskere har mye suksess drivende, men noen foretrekker å vente mer aktivt av trolling.

5

Setter kroken, men ikke når fisken streik i første omgang. Flyndre ta tid å svelge agnfisk. Hvis du prøver å sette kroken for tidlig, vil du trekke agnet ut sin munn. Noen ganger kan du vente til flyndre kroker seg selv. Når kroken er satt, holde linjen stramt mens reeling det i.

6

Lande fisken med hjelp av en netto bred nok til å romme klosset form av en flyndre.

7

Nyt den deilige smaken av flyndre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-catch-flyndre/ "

相关文章!
 • Hvordan Catch Har Flesh Eating sykdom? Hvordan Catch Har Flesh Eating sykdom?
  - 阅 0

  Hva er Flesh Eating sykdom? Kjøttet spise sykdommen er teknisk kjent som nekrotiserende fasciitt. Det er en sjelden form for bakteriell infeksjon i huden, eller til og med innenfor den underliggende vev, som er svært smittsom og kan spre seg meget ra

 • Hvordan Catch a Queen Ant
  - 阅 0

  Når du bygger en maur habitat, kan du enten ta opp dine egne maur eller kjøpe dem. I De forente sates, er det ulovlig å sende dronning maur på tvers av delstatene. Din habitat kan fylles med alle arbeideren maur, eller har en dronning. En habitat ute

 • Isfiske: Hvordan Catch & Slipp en fisk Isfiske: Hvordan Catch & Slipp en fisk
  - 阅 0

  Fange fisk ut av et hull i isen med disse grunnleggende teknikker. Lær insider tips for å sette opp din linje, land fisk og returnere dem til vannet i denne isfiske leksjon fra en erfaren fisker. oppsummering Series Isfiske kan skje hvor som helst du