Amopage

Hvordan Care for nyfødte kattunger

- Views 1
Advertisement

Hvordan Care for nyfødte kattunger


Hvis nyfødte kattunger er foreldreløse eller deres mor ikke kan ta vare på dem, noen må mye arbeid å gjøre i de neste ukene for å holde dem i gang. Det beste alternativet er å finne en ammende katt som kan ta dem på, men det er ikke alltid mulig. Hvis du tar på seg oppgaven, utarbeide en boks eller kasse foret med håndklær og tepper for babyer. Deretter lager på kattunge melkeerstatning og andre nødvendigheter, og tallet på ikke å nyte en hel natts søvn for en stund.

fôring Kattunger

Hvis kattungene ikke fikk råmelk, så viktig antistoff fylte første melken, fra sin mor, spør veterinæren for en kilde. Kattunger må ha råmelk innenfor sine første 48 timer. Hvis de er eldre, begynne å fôre dem kommersielt kattunge melkeerstatning, tilgjengelig på dyrebutikker eller fra veterinæren. Mate nyfødte med et øye dropper, overgangen dem til en tåteflaske av den tiden de er 2 uker gammel. Nyfødte krever fôring annenhver time, mens eldre kattunger krever fôring omtrent hver tredje til fjerde time. Hold fôring tidsplanen konsekvent.

Holde en Kitten

The New York Feral Cat Initiative nettsiden tilbyr råd for riktig å holde en kattunge mens fôring. Hold ham i den posisjonen nærmest ligner naturlige sykepleie: Føttene er nede og hodet hans er rett. Ikke gi ham mens han er på ryggen - han er ikke et menneske baby. Hold ham nær deg, ikke i luften. Han bør være suger, så unngå å tvinge formel inn i munnen hans. Kattungen skal klinke hvis du plasserer brystvorte på den ene siden av munnen, deretter forsiktig sentrere den.

Stimulere Urinering og Avføring

Nyfødte kattunger kan ikke urinere og avføring på egenhånd. Deres mor stimulerer vannlating og avføring ved kraftig slikker området rundt anus og kjønnsorganene. Du må imitere den prosedyren etter hver fôring ved å ta en varm vaskeklut eller bomullsdott og gni forsiktig i disse regionene. Kattunger trenger denne stimulans til de er ca 3 uker gammel, når de vil begynne å eliminere på egenhånd. På dette punktet, gi dem lite søppel boksen med sider lave nok for dem å lett klatre inn og ut.

Holde Kattunger Warm

Kattunger må holde meg varm. For den første uken, krever de en omgivelsestemperatur på 90 grader Fahrenheit. Mellom uke 2 og 4, krever de en temperatur mellom 80 og 85 grader. Mens en oppvarming pad plassert under sin boks med tepper på toppen kan fylle regningen, må du sørge for at puten ikke er for varmt eller beviser en brannfare. En varmeflaske, innpakket i et teppe eller håndkle og erstattet ofte, er et annet alternativ.

veiing Kattunger

Vei kattungene daglig for å sikre at de er få. Ta opp vekten av hver enkelt daglig. Kattunger bør nesten sin vekt i to uker. Hvis en kattunge ikke å få vekt, eller er å miste vekt, ta henne til veterinær umiddelbart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-care-for-nyfodte-kattunger/ "

相关文章!
 • Hvordan deworm en nyfødt kattunge Hvordan deworm en nyfødt kattunge
  - 阅 2

  Nyfødte kattunger er sannsynlig at kontrakten interne parasitter, eller ormer, fra sine mødre enten før de blir født eller mens sykepleie. Fordi dette er et hyppig problem, anbefales det at alle nyfødte kattunger gis en runde med ormekur medisiner ve

 • Hvordan å behandle nyfødte kattunger med lopper Hvordan å behandle nyfødte kattunger med lopper
  - 阅 1

  Behandling av nyfødte kattunger for lopper innebærer en mekanisk fjerning fremgangsmåte for å bade katten ved mild såpe og drive en loppe kam gjennom pelsen. Eliminere lopper fra kattunge, samt fra sin sengetøy og tepper, med informasjon fra en prakt

 • Hvordan du flytter Nyfødte kattunger
  - 阅 0

  Nyfødte kattunger bør ikke skilles fra sine mødre i minst 8 uker. Så hvis du må flytte kattunger, har planer om å flytte ma sammen med dem. Planlegg flyttingen nøye, med god tid for kjøring sakte for ikke å forstyrre kattungene (men ikke så sakte at