Amopage

Hvordan bytte ut blinklys Relay i en Hyundai Sonata

- Views 0
Advertisement

Som din Hyundai Sonata begynner å eldes, vil den begynne å ha noen automatisk en del feil. Et slikt eksempel er når din tur signal slutter å fungere. Hvis du har sjekket lyspæren, og det er ikke et problem der. Det kan være blinklys releet. Skifte denne delen er ikke noe som krever en grundig kunnskap om bilmekanikere, som de fleste alle kan gjøre det.

Du trenger

Blinklys relé

Skrutrekker (flat eller Phillips)

Bruksanvisning

Få ned under rattet og finn relé eller sikringsskap panel. I de fleste år modellene av Hyundai Sonata, det ligger mot bunnen av rattstammen.

Bruk en skrutrekker til å åpne panelet boksen. Panelet vil enten ha skruer for å fjerne det, og i så fall, trenger du en stjerneskrutrekker. Hvis panelet er ingen skruer, bruker du en flat skrutrekker til å lirke åpne panelet.

Se på diagrammet på undersiden av panelet lokket for å finne blinklys relé bryteren. Hvis det ikke er noen etikett, bør det være på toppen høyre hjørne av panelet boksen. Uten etiketten, må du kanskje utføre en del prøving og feiling testing for å finne den riktige blinklys relé eller ta kontakt med brukerhåndboken, hvis du har en.

Pakk den ødelagte blinklys releet fra boksen og erstatte den med en ny. Vær forsiktig når du fjerner den gamle, som du kan skade de andre elementene i boksen, hvis du ikke er forsiktig.

Kontroller at den nye blinklys releet fungerer og deretter sette stafetten panel tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bytte-ut-blinklys-relay-i-en-hyundai-sonata/ "

相关文章!
 • Hvordan bytte ut blinklys Relay i en Hyundai Santa Fe
  - 阅 0

  Det kan være ganger når turn signal i din Hyundai Santa Fe virker bare ikke. Du tenker straks det er en dårlig pære, men dette kan ikke være tilfelle. Blinklys relé kan være den skyldige og må byttes ut. For å erstatte denne delen er noe de fleste al

 • Hvordan bytte ut blinklys Relay i en Mercury Villager
  - 阅 0

  Når folk flest tenker på bil reparasjon og utskifting, tenker de på de større saker av motoren og kjølesystemet og glemme de mindre problemene. Det er imidlertid noen enkle oppgaver du kan gjøre selv, som å bytte ut blinklys releet. Mekanikk kostnad

 • Hvordan bytte ut blinklys Relay i en Kia Spectra
  - 阅 0

  For å holde Kia Spectra arbeider på et optimalt nivå, og for å spare penger, erstatte mindre auto deler når du er i stand til. For eksempel ikke blinklys releet ikke har satt levetid for produktet, men de går ut. Når blinklys slutter å fungere, er de