Amopage

Hvordan bygge Sunrooms for Trailer Homes

- Views 1
Advertisement

Hvordan bygge Sunrooms for Trailer Homes


Bygge en sunroom på en trailer hjem skaper en fin plass til å nyte sol, underholde eller legge plass til spisestue eller se på TV. Det er flere måter å bygge en glassed-in sunroom, men det er lettere å håndtere temperaturendringer hvis du bygger rommet på en betongplate som er omtrent to-fot tykk, sier ekspertene ved National Association of Home Builders. En sunroom kan lett bli overopphetet i varmt vær, men en fin fundament av betong over pukk bidrar til å absorbere ekstrem varme.

Du trenger

betongfundament

2 x 12 salt-behandlet trelast

Isolerte vinduer eller sikkerhetsglass

murverk

glassfiber isolasjon

Innendørs-utendørs teppe

tetningslister

gips

sparkelmasse

elektriske ledninger

Loft vifter

Bruksanvisning

 • 1

Design en hyggelig sunroom på papir. Skisse ulike måter å bygge rommet på tilhengeren hjem, men bruke millimeterpapir til å trekke den endelige planen. Tillat en firkant av rutepapir for hver sjette inches av fast plass. Kjøp tilstrekkelige 2 x 12 trelast styrene å bygge rammeverket for sunroom. La betongfundament skive bart og sted metall blinkende mellom betong og tre framing trelast lagt rundt omkretsen av plassen. Spør en termitt selskapet å behandle konkrete området før du begynner byggingen.

2

Bli med i sunroom til tilhengeren uten å fjerne taktekking på tilhengeren. Fest solen veranda taket ved butting solen rommet mot siden av mobilen din hjemme og installere blinke og tetningsmidler for å holde vannet ute. Bygg solen veranda taket på skrå minst 12 inches fra toppen side til bunnen til skjørt bort vann. Bygg i den nedre halvdelen av sunroom med mur ytterkledning på utsiden og avslutt med gips på interiøret. Isoler bunnen med 12 inches av roll-type glassfiber isolasjon. Installere windows eller ruter av sikkerhetsglass på øverste halvdel av rommet.

3

Avslutt utvendig tak med asfalt helvetesild eller metall taktekking. Caulk godt rundt alle vinduer eller glassruter. Prøv å finne pre-laget dobbel-panelet vinduer på nært ut salg for å hjelpe isolere vinduet området ytterligere. Installer en høykvalitets storm dør i rommet. Kjør elektrisitet i taket for overhead fans, en eller to stikkontakter og en lys side av ligaen. Isoler taket 12 inches dyp og legge gips eller kryssfiner til taket innvendig. Avslutt gips med sparkelmasse og sand for overmaling.

4

Maling eller beis alle tre områder av sunroom inne og ute. Installer innendørs-utendørs teppe når du er fornøyd du har tettet alle mulige områder for vannlekkasjer. Bygg små skap i den nedre halvdelen av rommet for lagring og installere skyvedører. Bygge et medieskap for å plassere en TV i området, hvis du ønsker.

5

Legg tre trim rundt utenfor vinduene og rundt indre områdene for å gi rommet et ferdig utseende. Plasser møbler slik at tilhengerens foran eller bak døren ikke treffer møbler ved åpning. Kjøp en elektrisk ovn for å holde plassen varm på kjølige dager, slik at familien kan bruke rommet på flere dager i året.

Hint

Legg en liten vask og vannforsyning til rommet. Du kan sette masse planter i området for å gi den en hyggelig atmosfære. En vask vil tillate deg å vanne plantene lettere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-sunrooms-for-trailer-homes/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Konsesjon Trailer Hvordan bygge en Konsesjon Trailer
  - 阅 0

  Bygge en konsesjon trailer er en investering i din fremtid. Som enhver investering konsesjon trailer kommer med sitt eget sett av risiko og avkastning. Å bygge en konsesjon trailer som passer dine behov du må betale nær oppmerksomhet til arten av vir

 • Hvordan bygge en sykkel Trailer
  - 阅 0

  Bygg en sykkel trailer med en dobbel-ball stikk som er godt balansert. Denne traileren er både lett og enkel å bygge. Tilhengeren støtter en liten belastning, men er mer enn nok for de fleste studenter bruker trailer å bære en ryggsekk, slik at den i

 • Hvordan bygge en Cargo Trailer Hvordan bygge en Cargo Trailer
  - 阅 0

  Laste tilhengere brukes til en rekke oppgaver, ikke minst som er haling "last". De kan brukes som motorsykkel trailere, yardwork tilhengere, eller bevegelige trailere og er allsidig i design og konstruksjon. Du kan bygge en rimelig last trailer.