Amopage

Hvordan bygge Performance i firesylindrede motorer

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge Performance i firesylindrede motorer


Bygge en ytelse firesylindret motor er mye vanskeligere enn å bygge en seks eller åtte sylindret motor på grunn av fortrengning. Større motorer bare å overføre mer luft gjennom motoren som resulterer i høy netto hestekrefter og dreiemoment, og dermed ordtaket "Ingen erstatning for fortrengning." Men det er fortsatt mulig å få skikkelige resultater med en firesylindret motor med mange teknikker benyttes i motorsport bransjen.

Du trenger

Ratchet og socket sett

jekk

bukker

overskrifter

Eksos

Kald luft inntak

Ettermarkedet markedet~~POS=HEADCOMP kamaksler

Høy kompresjon stempler og stenger

Turbolader

Supercharger

Engine tuner

Bruksanvisning

Installer overskrifter og en full catback eksosanlegget la motoren puste mer fritt. Aksjen eksos er veldig restriktive på firesylindrede motorer, og en masse hestekrefter kan lett bli frigjort ved å installere en større diameter eksos-systemet.

Bytt inntak rør og filter med en kald luft inntak. Aksjen luft inntak systemet er svært restriktiv; det er utformet på denne måten å begrense hvor mye støy du hører under panseret. En kald luft inntak vil re-rute slangen for inntak til støtfangeren foran der kaldere og tettere luft vil bli rettet mot motoren. Tettere luft til slutt betyr mer luft inn i motoren og mer kraft.

Installer ettermarkedet kamaksler i motoren. De lager innsug og eksos kamaksler er konstruert for en høy miles per gallon tall og ikke for ytelse, som begrenser effekt og dreiemoment. Ettermarkedet kamaksler tillate ventilene å være åpen for en lengre periode, slik at mer luft inn i motoren for å øke makten.

Installer høy kompresjon stempler i motoren hvis du har planer om å holde en naturlig pustende motor. Høy kompresjon stempler tillate mer ambient luft inn i motoren ved å flytte motoren geometri med nye stempler. For at motoren skal håndtere denne økte belastningen, må høy ytelse stenger monteres med høy kompresjon stempler. Men turbolading eller overlading er en mye enklere metode for å øke kraften i din firesylindret. Hvis du heller vil ta denne ruten, og deretter installere lav kompresjon stempler i din motor som høy kompresjon stempler vil føre til gnist banker, detonasjon og ekstrem motorskade.

Installer en turbolader eller kompressor på motoren. Den turbolader og kompressor er klassifisert under riket av tvungen induksjon og er den klart enkleste, raskeste og billigste metoden for å øke hestekrefter og dreiemoment ut av en firesylindret motor.

Installer en motor-tuner for å legge mer drivstoff for å kompensere for den ekstra luften som kommer inn i motoren. En balanse mellom luft og drivstoff må opprettholdes slik at motoren går jevnt og effektivt. En motor tuner vil plugge inn OBD II (På Board Diagnostics) port og vil automatisk øke drivstoff injektoren pulsbredde å kompensere for økningen i luften i motoren.

Hint

Når du har installert alle dine markedet deler, ta bilen til en tuning anlegg som har en dynamometer, slik at de kan finjustere din motor for maksimal ytelse.

Plasser alltid jack stands under bilen før du gjør noe arbeid under den og bruke vernebriller.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-performance-i-firesylindrede-motorer/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Ford 302 motor for høye turtall
  - 阅 3

  Bygge en Ford 302 motor for høy ytelse tar tid og penger. Kjøp bare de delene som er oppført, da disse er designet for høye turtall. Den turtallsområdet for dette programmet er opp til 8000 RPM. For effektivt å oppnå en høy RPM motor, er det nødvendi

 • Hvordan bygge en 4-sylindret motor Hvordan bygge en 4-sylindret motor
  - 阅 0

  For en tid siden du valgte å bygge en motor eller kanskje gjenoppbygge den du hadde. Du kjøpte noen helt nye komponenter, overhalt noen brukte deler, grundig rengjort komponentene inne og ute og inspisert dem til produsentens spesifikasjoner. Nå er d

 • Hvordan bygge en Ford 302 motor for en turbolader Hvordan bygge en Ford 302 motor for en turbolader
  - 阅 0

  Introdusert i 1968, den 302 var en høy-maker slag i muskel bil gut. Med høy kompresjon, massivt høye strømmende topplokk (i Boss form), høyt produksjonsnummer og lave kostnader, den turtallsvillige 302 ble raskt en populær alternativ til de dyre stor