Amopage

Hvordan bygge en utendørs klessnor

- Views 1
Advertisement

En person henger ofte klær utenfor - for å spare penger på hennes strømregningen, eller bare fordi hun liker lukten av frisk luft på klærne hennes. Hvis tøymykner anvendes i vaske, vil klærne tørke myk istedenfor "hard". Bruke de riktige materialene gir en utendørs klessnor til å vare i mange år, noe som gir sine bruker massevis av tjenesten og spare hundrevis av dollar i elektriske regninger.

Du trenger

4 8-fots trykkimpregnert 4 av 4-tommers boards

En 8-fots press-behandlet 2 av 4-tommers bord

4 skru inn øyenkroker

Lengde på tau

Post hull digger

Drill og borekronen

Sag

Målebånd

3-tommers treskruer (minst 12)

Bruksanvisning

Velg sted for utendørs klessnor. Grav det første hullet med innlegget hull digger. Hullet skal være to fot dyp. Sett en av fire av fire-tommers styrene i hullet. Tilbake fylles med skitt gravd ut av hullet, pakking skitt ned som du laget den i hullet.

Mål fire føtter utenfor, holder målebåndet på utsiden kanten av den nylig "plantet" pole. Grav et hull for andre 4 av 4-tommers bord. Sett den andre 4 av 4-tommers bord i hullet og tilbake fylle med skitt, pakker det ned som du laget den i hullet.

Mål avstanden for lengden på snora. Vanlige avstander er åtte til 10 fot. Grav to to-fots hull for de to siste polene. "Plant" polene som beskrevet i trinn 1 og 2.

Skjær 8-fots press-behandlet 2 av 4-tommers bord i halvparten. Hver halvdel bør være fire fot lang. Mål to inches i fra den ene enden på den 4-tommers side av brettet. Lag et merke med en blyant. Mål to inches fra toppen av brettet (for å sentrere øyet kroken fra topp til bunn). Dette krysset merke vil være der du bore for øyet kroker. Gjør de samme målingene fra den motsatte enden av brettet.

Mål 14 inches fra første øye krok og mark styret. Mål 14 inches i fra det andre øyet kroken og merke styret. Gjør de samme målingene på den andre halvdelen av to av fire-tommers bord.

Bruk en passende størrelse drill bit (dette avhenger av størrelsen øyenkrokene du har kjøpt - de bør være minst ¼-tommers med 2 inches) for å bore hull på merkene. Skru i øyet kroker, noe som gjør at de er alle i samme retning.

Hold fire-fots bord opp til innleggene. Ved hjelp av tre skruer for hver post, skru 4-fots bord til innlegg, noe som gjør at øyenkrokene står overfor det motsatte sett av innlegg. Gjenta for den andre enden av utendørs klessnor.

Tre tauet gjennom en av de eksterne øyenkrokene. Binde tauet med en god, stram knute. Kjør tauet på langs til samsvarende øye kroken i det andre settet med innlegg. Kjør enden av tauet gjennom det øyet kroken og trekk til. Kjør lengden på snora til det tredje øye kroken. Tre tauet gjennom. Gjenta til alle åtte øyenkrokene har tauet løper gjennom dem. Feste tauet i den siste øye krok med en god, sterk knute.

Hint

Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr når du bruker øvelser og sager.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-utendors-klessnor/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en utendørs Bird Aviary Hvordan bygge en utendørs Bird Aviary
  - 阅 0

  Holde fugler som kjæledyr, spesielt innendørs, kan være en rotete affære. Spørsmål om renslighet resultat fra molting og behovet for fjerning av avfall. Daglig vedlikehold er nødvendig for å holde mat og vann beholdere, perches og buret seg ren. En l

 • Hvordan bygge en utendørs Billboard for under $ 5000 Hvordan bygge en utendørs Billboard for under $ 5000
  - 阅 0

  Du kan bygge en utendørs billboard for mindre enn $ 5000, men du må fullføre formelle planleggings detaljer og få godkjent og lisensiering fra lokal-statlige planleggere før du begynner byggingen. Du må også tillatelse til å installere det på andres

 • Hvordan bygge en utendørs pizzaovn
  - 阅 0

  Utendørs pizza ovner kan legge til en flott funksjon til ditt hjem. Du kan få dem varmere enn du ønsker en innendørs ovn for å få, og den brennende tre gir maten en unik smak. Bygge du egen pizzaovn vil ta litt tid, men det trenger ikke å være vanske