Amopage

Hvordan bygge en tektoniske platen for en Science-prosjektet

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge en tektoniske platen for en Science-prosjektet


Tektoniske plateprosjekter kan enkelt konstruert ved å skape en interessant salt kart fra ingredienser som finnes i de fleste kjøkken. Salt kartene kan brukes til å lage lithospheric plater og tektoniske plategrenser for 3-D-prosjekter, og de gir en utmerket metode for prosjektering teorien om platetektonikk.

Du trenger

11-tommers-by-17-tommers stykke papp

Marker

1 kopp salt

1 kopp hvetemel

3 boller

Skje

2/3 kopp vann

Rød, blå og brun konditorfarge

Stekespade

Svart plakat maling

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Forbered deg på å lage din tektoniske plater

 • 1

Legg alle forsyninger som trengs for prosjektet på ark med avisen plassert på et bord.

2

Sketch tektoniske plater på papp ved hjelp av markør. Tektoniske platene er plater av litosfæren, eller øvre skorpe, og ikke overlapper hverandre med mindre vulkaner og fjell er dannet. Skisse platene i varierende avstand fra hverandre, og skape noen plater som er direkte tilstøtende til hverandre.

3

Bland salt og mel i en bolle med en skje.

4

Rør vann til blandingen langsomt med skje inntil oppløsningen er så tykt som kakeglasur.

5

Separer blandingen i tre boller.

6

Legg konditorfarge til hver bolle sin blanding. Legg fem til ti dråper blå konditorfarge til en bolle, fem til ti dråper rød konditorfarge til den andre skålen og fem til ti dråper brun konditorfarge til tredje bolle. Den blå salt blandingen vil representere vann mellom tektoniske plater. Den røde salt blandingen vil representere magma fylt sprekker mellom tektoniske plater, og den brune salt blandingen vil representere de tektoniske platene.

Bygg tektoniske plater

1

Spre brun salt blandingen på toppen av de tektoniske platene du skissert på papp. Fordel blandingen med en skje og glatt det med en slikkepott.

2

Påfør blå salt blanding mellom noen tektoniske platene du kartlagt ut til å representere havet. Bruk slikkepott til å gjøre dette.

3

Skyv rød salt blandingen i de resterende mellomrom mellom tektoniske plater, ved hjelp av slikkepott. Den røde blandingen representerer magma oser fra litosfæren.

4

Tørk over saltet over natten på et kjølig og tørt sted.

5

Merk tektoniske platene på tørt salt kartet. Med svart plakat maling og pensel, merke brune landmassene "tektonisk plate," den blå områdene "hav" og røde områdene "magma". Skriv "tektoniske platen modell" i det øvre midtre delen av kartet saltet.

Hint

Utvid prosjekt med en-til to-siders forskningsrapport om tektoniske plater. Inkluder informasjon om fjell, vulkaner, havbunnsspredning og Pangaea.

Informasjon om tektoniske platen plassering er på University of California Museum of Paleontology hjemmeside, som er knyttet under Referanser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-tektoniske-platen-for-en-science-prosjektet/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en fjernkontroll bil for en science fair prosjektet Hvordan bygge en fjernkontroll bil for en science fair prosjektet
  - 阅 0

  Bygge en fjernkontroll (RC) bil for en vitenskap prosjekt er en av måtene du kan utforske elektronikk, radio kontroll, og motorer. Du kan sette sammen en RC bil ved hjelp av alle disse komponentene, og du kan lage en med dine egne deler eller deler s

 • Hvordan bygge et svart hull for en science fair prosjektet Hvordan bygge et svart hull for en science fair prosjektet
  - 阅 0

  Et svart hull inneholder så mye masse at et objekt innenfor en viss avstand ikke kan unnslippe dens gravitasjonskraft; en fjær vil veie så mye som flere milliarder tonn i nærheten "overflaten" av et svart hull, ifølge Wichita State University. S

 • Hvordan bygge en ubåt for et barn Science Prosjekt Hvordan bygge en ubåt for et barn Science Prosjekt
  - 阅 1

  Ubåter jobbe på prinsippene om oppdrift. De synker ikke helt fordi det fortsatt er luft fanget inne i ubåten, slik at pilotene å lede det gjennom vannet uten frykt for å bli fanget der. Mens studenter kan være interessert i disse prinsippene, de er v