Amopage

Hvordan bygge en Paintball Gatling Gun

- Views 0
Advertisement

På grunn av paint ball økende popularitet, har utstyr som brukes for denne sporten avanserte, forårsaker prisene å øke også. Paint ball buffs har funnet måter å kutte kostnader ved å bygge sitt eget utstyr samtidig holde tritt med raffinement av sporten og også skape mer fleksibilitet. Bygge en paintball pistol er ganske enkelt og kan gjøres med enkle elementer.

Du trenger

2 PVC T-tallet, en-tommers

5 fot av 1-tommers PVC-rør

Rørlegger er sag

Rørlegger er tape

En fot av 3/4-tommers PVC-rør

2 PVC albuene, 1-tommers

primer

Sement

3/4 tommers PVC nippel

3/4 tommers PVC kuleventil

1-tommers PVC slutten cap

Nail drill

Dekk erstatning ventil

Lim

Klar PVC

Mark to PVC T-tallet som "A" og "B." Mark de rette endene som "AX", "Ja," "BX", og ved. "Label vinkelrette endene" AZ "og" BZ "og deretter satt til side.

Klipp to fot lange stykker av 1-tommers PVC-rør ved hjelp av rørlegger sag. Tilsvarende brikkene vil være lettere å koble i de senere trinnene i prosessen. Isoler PVC ved å dekke endene med rørlegger er tape.

Skjær en 9-tommers stykke av 1-tommers PVC-rør.

Bestem deg for hvor lenge du vil at fat av paintball pistol for å være og kutte 3/4 tommers PVC-rør til ønsket lengde. Husk at alt over 12 inches kan redusere nøyaktigheten og effektiviteten av pistolen. Åtte til ti inches tendens til å være tilstrekkelig.

Montering av ramme

Fest to 1-tommers PVC albuene til begge ender av en av de fot lange stykker av PVC-rør ved først å påføre primer, deretter sement. Pass på at albuene peker i samme retning.

Fest "AX" og "BX" ender av PVC Ts til den andre foten lange stykke PVC-rør ved å bruke primer deretter sementere igjen. Påse at T ansikt i samme retning.

Koble de to PVC inventar du nettopp opprettet i en boxlike måte ved hjelp av primer og sement.

ytre Detaljer

Fest 3/4 tommers PVC brystvorten til "BY" slutten av PC tee. Skru 3/4 tommers kuleventil i brystvorten og løpet i kuleventilen.

Bore et hull i en-tommers PVC endehette akkurat stor nok til å passe dekkerstatningsventil. Feste dekkerstatningsventil inne i endelokket ved hjelp av lim.

Sement ene ende av 9 tommer lange PVC stykket til «AY" slutten av PVC tee. Sement endehetten til den andre enden av den 9 tommers PVC stykke.

La enheten tørke i en til to dager før bruk.

Hint

Trykk teste styrken av PVC-rør før bruk for å unngå bruddskade.

Enheten kan være farlig hvis det brukes feil, så det anbefales hvis du bruker med andre mennesker som beskyttende ansikt vakter og klær bæres hele tiden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-paintball-gatling-gun/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Paintball C02 Fyll Station Hvordan bygge en Paintball C02 Fyll Station
  - 阅 0

  Å kunne bruke og betjene et CO2 fylling bor er svært nyttig hvis du ønsker å eie en paintball virksomhet eller bare fylle tanken etter en runde med paintball. Disse bensinstasjoner kan representere en stor initial investering, men fyller CO2 tanker k

 • Hvordan bygge en Glass Veggmontert Gun Skjerm Box Hvordan bygge en Glass Veggmontert Gun Skjerm Box
  - 阅 0

  En glassfasade vegg skjerm boks vil beskytte våpenet mot tilfeldige skader samtidig viser det stolt. Evnen til å låse saken vil forhindre at barn leker med pistol samtidig som du får tilgang med en nøkkel eller ved å bryte glass i tilfelle en nødsitu

 • Hvordan bygge en Window Box Planter
  - 阅 5

  Med vindu planters kan være både praktisk og vakkert. Fra et funksjonelt perspektiv, kan du dyrke urter og selv friske tomater, løk eller reddiker i et vindu boks. Hvis du ønsker å legge til noen skjønnhet og farge til ditt hjem, vil lyse-fargede blo