Amopage

Hvordan bygge en Outdoor Patio

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge en Outdoor Patio


Et utendørs patio øker verdien av ditt hjem og gir deg en utendørs plass til å underholde gjestene. Du kan finne en uteplass ved siden av huset, i hagen eller i en blomst eller grønnsakshage. Du kan bruke terrassen for å servere gjester, nyter utendørs, spille utendørs spill eller bare lese en bok. Mange metoder finnes for å bygge utendørs terrasser i ulike størrelser og former. En lett og slitesterk metoden innebærer tørrleggings terrassen med sand og patio pavers.

Du trenger

hage spade

Trillebår

Nivå

mekanisk sabotasje

ugressmiddel spray

landskapet stoff

Knust stein

murverk sand

patio utleggere

gummihammer

Kost

Bruksanvisning

 • 1

Velg et område for terrassen og bruke en hage spade for å grave ut området i den valgte størrelse og form. Sett alle fortrengt torv og jord i en trillebår for å fjerne fra området. Grave ned bare 4 inches fra det gjennomsnittlige nivået på bakken i området rundt terrassen.

2

Gjør bunnen av utgravde området perfekt nivå; bruke et nivå for å sjekke dette og fjerne ekstra jord i noen høye områder. Fortsett å sjekke med en nivå, i alle retninger, til du lage et perfekt nivå nettsted.

3

Kompakt jord inne i feltet ved å rulle en mekanisk sabotasje over det gjentatte ganger. Før sabotasje over området til jord føles vanskelig og komprimeres og skifter ikke lenger under føttene.

4

Spray utgravde området med ugressmiddel morderen og bruke en rull med landskapet stoff inne i området. Ugressmiddel og stoff hjelp hindre gress og ugress i å vokse opp gjennom sprekker mellom terrasse pavers.

5

Påfør lag med pukk til utgravde området. SMOOT laget med baksiden av spade og legger nok stein til å gjøre hele sjiktet 2 inches tykt. Kompakt dette pukk ved samme fremgangsmåte som er beskrevet ovenfor.

6

Fyll resten av utgravde området med mur sand. Gjør dette sandlaget tykk nok til å ligge i flukt med bakkenivå utenfor utgravde området. Flytt sand med baksiden av spade og se jevnlig til du lage en plan overflate. Komprimer dette sandlaget.

7

Monter den første paver i et hjørne av terrassen området. Sett Paver direkte inn i hjørnet og sette et nivå over det. Juster jevnheten av paver ved å banke det med en gummihammer. Når flatet, satt en annen Paver ca en 1/2-inch fra den første.

8

Fortsett til nivå hver uteplass paver individuelt og sette hver utlegger en halv tomme fra omkringliggende pavers. Fortsett til du fyller hele patio området.

9

Dumpe en last av murverk sand ut mot terrassen området etter installere alle pavers. Bruk en vanlig nylon eller halm kost til å feie sand i hullene mellom pavers. Påfør mer sand som er nødvendig for å gjøre hullene i flukt med toppen av pavers.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-outdoor-patio/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Outdoor Patio Table Hvordan bygge en Outdoor Patio Table
  - 阅 0

  Et utendørs patio er ikke komplett uten en utendørs patio bord. Hvis du ønsker å bygge din egen utendørs patio bord og ha grunnleggende kunnskap for trearbeid, kan du lage en attraktiv tabell for terrassen din i en ettermiddag. Hvis du spør sagbruket

 • Hvordan bygge en Outdoor Patio Bar Hvordan bygge en Outdoor Patio Bar
  - 阅 0

  Utendørs levende har tatt over som en luksus familier virkelig ønsker i dag. Spising og drikking utenfor bare virker som mer moro og mindre arbeid. Legge til en funksjon som en uteplass bar, basseng eller hage rom skaper mer en uavgjort når venner er

 • Hvordan bygge en Outdoor Canopy
  - 阅 1

  En enkel firkantet eller rektangulær kalesjen kan bygges for din bakgård eller hage ved hjelp av standard størrelse framing trelast og plater av gjennomsiktig bølge taktekking. Takmaterialet er ca 3 fot bred og leveres i lengder på 8, 10 eller 12 fot