Amopage

Hvordan bygge en Natural akebanen

- Views 4
Advertisement

Den naturlige akebane er den arena der mange amatør lugers blir introdusert for sporten. Natur aking spor er bygget med is og snø av dedikerte aking entusiaster som ønsker å lære sporten til barna i deres samfunn. Før du bygger en naturlig akebane, må du vite hvor mye arbeid som går inn å opprettholde orden. Les videre for å lære mer.

Du trenger

topografisk kart

Wooden stakes

farget snor

Skuffe

Compactor

Winter slede

Kjøretøy med snøplog

Etablere en Natural akebanen

 • 1

Pløye overflødig snø fra byggeområdet for din natur akebane. La en forskjell på minst 6 inches mellom den omgivende snø og potensielle spor. Du bør holde de resulterende hauger nær sporet som en kilde til å pakke snøen når du skal fylle din naturlige spor.

2

Definer akebane banen med tre staver og holdbar snor mens du bygger sporet. Du bør måle ut en bane med en maksimal lengde på en mil fra startpunktet gjennom mållinjen.

3

Måle mengden av nedadgående gradering at akebane bruker som du bygger hver del. Tradisjonelle retningslinjer krever ikke mer enn to grader av nedgang per 150 fot av sporet, fordi større vinkler ville være farlig for lugers. En god metode for å måle gradering er å konsultere en topografisk kart for høyder over havet for begge endene av sporet.

4

Pakk ned snøen på naturlig akebane å lage en tykk, jevn overflate. Begynn å pakke snøen ved å dra grabben på en traktor over sporet for å jevne ut overflaten. Bruk en hånd komprimator eller en motorisert roller for å unngå sprekker og svakheter i sporet overflaten.

5

Tøm av overflødig snø langs kanten av sporet med en spade. Etter pakking ned grunnlaget lag med snø, vil det være små snø hauger langs begge sider av sporet som må rengjøres av.

6

Test hver del av sporet før du påfører det øverste laget av is. Du kan teste spor hastigheten ved å skyve en vinter slede og sjekke for ujevne flekker eller sideveis fonner.

7

Samle dine venner, familie og ansatte sammen for å bruke vann langs akebane. Du bør bruke vannslanger på toppen av hver straight og begynnelsen av hver sving for å sikre jevn påføring.

Hint

Unngå bruk av kunstig kurvatur og barrierer når du bygger en naturlig akebane. Plast vegger, betong hjørner og andre menneskeskapte enheter er forbudt i profesjonell naturlig luging rundt om i verden. Utfordringen med å skape en helt naturlig spor kommer i modifisere naturlige elementer for å utfordre lugers.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-natural-akebanen/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Natural Stone dusj
  - 阅 0

  Bygge en naturlig stein dusj ligner til å bygge en flis dusj. Trinnene er de samme, og de samme reglene gjelder om hvilke fugemasse for å velge, hvilken sparkel å bruke, samt innstilling ganger. Men ved å bruke naturstein, gir du din dusj en unik, or

 • Hvordan bygge en Natural Perpetual Fountain
  - 阅 0

  Ideen om evighets har vært fokus for mange fysikkprofessorer som har drømt om å lage maskiner som strøm selv. Evigvarende bevegelse i det 21. århundre er en snart å bli introdusert faktum som ny bruk av kald fisjon blir oppdaget. For nå, kan du produ

 • Hvordan bygge en liten scene Hvordan bygge en liten scene
  - 阅 44

  Lær hvordan du bygger en liten scene og satt på et spill hvor som helst i denne gratis scenen satt design & konstruksjon videoserie for skuespillere, regissører og tech mannskap. oppsummering Series Som det sies, er alt i verden en scene i livet, vi