Amopage

Hvordan bygge en liten Wind Drevet Generator

- Views 0
Advertisement

Det er to måter du kan gå når beslutter å generere din egen strøm med vindkraft. På den ene siden, kan du investere i en kostbar turbinsystem som vil ta vare på alle dine behov, men krever godt vedlikehold. På den annen side, kan du bygge et stort antall små vindgeneratorer laget av ombygginger materialer. Disse små generatorer er billig, lett kan byttes ut, og du kan sette dem opp i stort antall. Den enkleste, minst vedlikeholds type vindturbin er den vertikale turbin.

Du trenger

Long dowel

baufil

PVC-rør dobbelt så lang som skovlene er høye

2 lagrene, indre diameter samme som bredden av dybelen, ytre diameter den samme som den korte rørets indre diameter

Hammer

3 square aluminiumplater, hver dobbelt så bred som skovlene er

2 5-gallon buckets

tinn klipp

Bore

1 lageret, ytre diameter er så bredt som den korte rørets indre diameter, indre diameter samme størrelse som motorens aksel

24 store vinkelbraketter med muttere og bolter

DC motor (se referanser 1)

7-fots PVC-rør med indre diameter så bred som motoren

3 av rustfritt stål muttere og bolter

10-fots tre post

Nails

3-fots lengde av 2-av-fire

Bruksanvisning

 • 1

Kutt dybelen til samme lengde som den korte rørlengde, ved hjelp av baufil. Skyv en av lagrene størrelse for pluggen til midten av pluggen. Skyv en annen over en av endene og ned et par inches. Du må kanskje trykke dem på plass med hammeren. (Se Referanser 3)

2

Skjær tre sirkler ut av aluminiumplatene, ved hjelp av tinn klipp. Hver sirkel bør ha en diameter to ganger diameteren av en av bøtter. Bore hull i sine sentre med den samme diameter som det korte rør. (Se Referanser 3)

3

Skjær to hull i hver skuffens bunn, ved siden av kanten, av samme størrelse som det korte rør. Bruk drill for å lage en forrett hull for baufil. Skjær hver bøtte i to vertikalt, ved hjelp av baufil. Disse kuttene skal gå rett gjennom hullene. (Se Referanser 2 og 3)

4

Sett dybelen-lagerenheten inn i det korte PVC-rør. Presse det sammen til lageret nær enden av pluggen er i flukt med enden av røret. Skyve den gjenværende lager inn i den annen ende av det korte rør. (Se Referanser 3)

5

Bolt to av halv bøtter til enden av PVC-rør med den utstikkende tapp, ved hjelp av vinkelbraketter. Halv spann skal danne en S-form, slik at de begge kjøre i samme retning når det blåser på dem. (Se Referanser 2 og 3)

6

Slide en aluminiumskive på hver ende av det korte rør, slik at de kommer opp mot den halv-bøtter i begge ender. Bolt halv bøtter på disse plater med vinkelparenteser. (Se Referanser 3)

7

Fest de to andre halv bøtter som den første, under dem. Sett dem ut 90 grader fra topp par. Skyv resterende platen til bunnen av disse halv bøtter og feste den til dem, med vinkelparenteser. (Se Referanser 2 og 3)

8

Skyv motoren inn i den lange PVC-rør. Bore to hull i det lange røret like under den. Sikre en bolt i et av hullene og hvile motoren på bolten. Skyv motorens ledninger ut gjennom det andre hullet. (Se Referanser 2 og 3)

9

Grav et hull 2 ​​fot dyp. Sett den tomme enden av den lange røret inn i det og fylle det tilbake igjen. Gjør det samme for innlegget, 2 ½ fot bort fra røret.

10

Sett på tom lageret i bunnen av det korte rør på motorakselen. (Se Referanser 2 og 3)

11

Nail den ene enden av det korte stykke av trevirke til toppen av trestolpen, slik at det danner en arm som stikker bort fra innlegget. Bolt den andre enden til toppen av pluggen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-liten-wind-drevet-generator/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en liten Wind Turbine Hvordan bygge en liten Wind Turbine
  - 阅 0

  Bygge en liten vindturbin til å generere strøm eller pumpe vann omfatter tre eller flere buede skovler sentrert rundt en propellaksel som svinger som en førsteklasses driver for utstyr. De ideelle materialene er lette og formbare til de riktige forme

 • Hvordan bygge en miniatyr vann drevet Generator Hvordan bygge en miniatyr vann drevet Generator
  - 阅 0

  Vil du lære om vannkraft? Produsere din egen strøm fra en miniatyr vannmølle generator er en enkel måte å komme i gang. Prinsippene er de samme enten det er et stort kraftverk levert av en dam, eller en pint-sized vitenskap prosjektet. Hvordan virker

 • Hvordan bygge en liten Wind Tunnel Hvordan bygge en liten Wind Tunnel
  - 阅 0

  En liten vindtunnel er en effektiv måte for å teste aerodynamikk på modellfly. Bygge en vindtunnel kan også være et morsomt prosjekt i seg selv. En liten vifte kan brukes til å generere vinden. En metallvarmekanal danner tunnelen. Å ha vinden blåse j