Amopage

Hvordan bygge en Level Playhouse

- Views 0
Advertisement

Hvis du ønsker å bygge et nivå lekehus, trenger du et nivå nettsted. Et lekehus er mye mindre og lettere enn et hus, men det er fortsatt en investering av tid og penger. Hvis du tar deg tid til å undersøke kvaliteten på jordsmonnet, forbedre stabiliteten på byggeplassen og skape et varig fundament for din lekehus prosjektet, vil lekehus vare lenge nok for dine oldebarn til å spille i den.

Du trenger

Traktorgravere

spader

Vibrerende plate jord komprimator

Sand

Sharp-sided grus

konkrete former

Betongblander

lange bord

vater

Straw kost

Bordsirkelsag med gjæringsanlegg

Rip saw

Planer

shims

Plumb bob

Så sikker en grunnvoll ...

Velg en byggeplass med god drenering, på fast jord. Unngå lav kapasitet i hagen hvor regnvann kan samle. Hvis jorden i ditt område er løs, grave ned flere inches med en traktorgraver eller spader for å nå et fastere jordlaget. Lå skjemaene rundt omkretsen av nettstedet ditt for å definere formen på det tiltenkte fundament.

Hell et lag med skarp ensidig grus 4 til 6 inches tykke. Tamp det ned tre ganger ved hjelp av en vibrerende plate jord komprimator. Dekk grus med 4 til 6 inches av sand. Kjør jord komprimatoren over det minst to ganger. Legg et andre lag av sand og gjenta.

Har entreprenøren helle betong inn i vente foundation form. Hvis du skal plante noen innlegg i hjørnene av skjemaet, eller kjøre noen ledninger, vanning linjer, eller avløp, gjør det nå før betongen støpes. Sjekk alle innleggene og pigger under konstruksjon for å være sikker på at de står rett. Heng et lodd fra et nivå, på et bord plassert over to innlegg. Juster stillingen inntil den står rett. Forbered hvert innlegg før betongen har tid til å sette.

Bruk en lang bord for å glatte overflødig av toppen av skjemaene. Rue opp overflaten av betongen ved å tegne et sugerør kost på tvers av den. Plasser en lang bord på tvers av de konkrete former, med et vater på toppen. Juster betong til boblene i vater opphold sentrert uansett hvilken vei du legger styret. Rue opp overflaten av betongen ved å tegne et sugerør kost på tvers av det, uten å gjøre den ujevn.

Sjekk alle styrer og byggevarer du har tenkt å bruke til å lage din lekehus. Sørg for at de er ensartet. Alle styrets ender bør kuttes til 90 graders vinkler, og alle hjørner skal være firkantet. Hvis de ikke er det, bruke en tabell så og gjæringsanlegg for å kutte endene av hvert bord til riktig vinkel. Bruk en høvel eller en rip så å korrigere noen mindre vridning av noen planker. Sett av noen planker som er dramatisk og synlig vridd.

Bruk gulvet i lekestue, så sjekk for å sørge for at det er fortsatt nivå. Hvis du startet med et nivå fundament, vil lekehus gulvet være nivå. Hvis det ikke er nivået, alt er ikke tapt. Fjern terrassebord styrene i gulvet for å avsløre undergulvet og ramme. Plasser tre shims på steder som er lavere enn de burde være. Noen områder kan bare trenger skruene strammet ned litt mer. Andre flekker kan trenge en erstatning bord. Holde justere ting til dine vater bobler forbli mellom linjene.

Sjekk at alle pigger og inne innlegg er også lodd og nivå, ved hjelp av lodd, bord og vater metoden. Kontroller nivået fra diagonal til diagonal samt over toppen av hver vegg, dør og vindu. Når alt er i vater, ferdig hengende vegger, dekker taket ditt, og sette ditt valg av kledning på utsiden av lekestue.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-level-playhouse/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Backyard Playhouse Hvordan bygge en Backyard Playhouse
  - 阅 0

  Ved avgjørelsen av hvordan å bygge en bakgård lekestue, to ting du må vurdere i utformingen er å holde et klart syn på barnet til enhver tid når han eller hun er inne, og stabilitet. Barn har mye tid til å jobbe med demontering spille strukturer. Her

 • Hvordan bygge et sjørøverskip Playhouse Hvordan bygge et sjørøverskip Playhouse
  - 阅 0

  Spille pirater har vært populært i det uendelige, så bygge din egen lekestue i utformingen av et piratskip er like mye moro for voksne som for yngre fans av kaptein Jack Sparrow og Black Pearl. Men med mindre du er en seriøs gjør-det-selv-er, hvis du

 • Hvordan bygge en Level Stone ramme rundt et tre
  - 阅 0

  Bygge en stein kant rundt bunnen av treet legger dimensjon og gir en seng hvor du kan plante blomster. Det er også en god måte å vise frem en bestemt tre og skape et samlingspunkt i landskaps. Du trenger string spraymaling Saks Skuffe tamp Sand Bruks