Amopage

Hvordan bygge en gård bord

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge en gård bord


En koselig tillegg til den nye stuen er en gård bord. På grunn av sin allsidighet, kan gården tabeller brukes i nesten alle rom i huset. Jo mer vanlig bruk er det stue eller oppholdsrom hvor drikkevarer kan plasseres. Selvfølgelig kan de også være hvilested for en rekke ulike elementer som brukes i interiøret i hjemmet.

Du trenger

2 stk 1x2x44½-tommers trelast 2 stk 1x2x14-tommers trelast Wood lim Variabel hastighet drill Enker litt 1½-tommers gips skruer 1 stk 18x48x¾-tommers MDF (medium density fiberboard) Målebånd Framing torget 4 spindler, 16 inches lang Philips hode skrue tip 100-sandpapir Electric vibrerende slipemaskin Router (valgfritt) Ogee fresen (på valg, valgfritt) Båndsag (valgfritt) Wood kitt

Bruksanvisning

 • 1

Plasser de 4 biter av 1x2-tommers trelast på bordet. Bor pilothull på endene av 14-tommers biter med forsenker. Deretter gjelder lim til endene av dem, plassere 2 lengre stykker mellom dem og fest dem med gips skruer. Dette er skjørtet for tabellen.

2

Bore pilothull gjennom bredden av skjørtet hver 6 inches. Vær sikker på at enker hullet er ikke dypere enn ½-tommers.

3

Plasser 18x48x¾-tommers MDF på bordet. Mål og lage merker 2 inches fra kantene rundt omkretsen av MDF. Plasser rammer firkanten på disse merkene og trekke linjer til å skape et rektangel som er satt 2 inches inne omkretsen av MDF (dimensjoner av trukket rektangel: 14x44 tommer).

4

Påfør lim rett innenfor rektangelet trukket i trinn 3. Plasser skjørtet på linjen, og fest den til MDF med gips skruer. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut.

5

Bore enke hull gjennom den flate av skjørtet 1? Inches fra hvert av hjørnene (8 hull totalt). Påfør lim i hjørnene av skjørtet og på MDF og plassere en spindel i hjørnet. Fest den til skjørt med gips skruer. Vær sikker på spindelen trekker seg tett mot skjørtet og hviler på MDF også. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut. La limet tørke over natten.

6

Snu gård bord oppreist. Sand med 100-sandpapir og en elektrisk vibrerende slipemaskin.

Hint

Bruk alltid vernebriller. Rent overflødig lim med en fuktig klut så snart som mulig. Fyll forsenke hullene foran på skjørtet med skruehullene knapper. Alternativer for utforming inkluderer kutte en kamskjellet på skjørtet før montering og ruting en dekorativ kant på den og bordplaten litt av ditt valg med.

Ikke la elektroverktøy uten tilsyn. Bruk lunge beskyttelse når sliping, fresing eller kutte MDF.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-gard-bord/ "

相关文章!
 • Planer om hvordan å bygge en gård bord Benk Planer om hvordan å bygge en gård bord Benk
  - 阅 0

  Farm tabeller er vanligvis rustikk og slitt med bruk fra familiesammenkomster. Bygg en benk for ekstra sitteplasser for din gård bord. En gård tabell benk skal være enkel i konstruksjon, og er laget av tykke, varme-tonet tre som sedertre eller valnøt

 • Hvordan bygge en picnic bord og benker
  - 阅 2

  Spise ute av dørene kan være en avslappende endring av tempo, og en vellaget picnic bord gir den perfekte setting. Mens kommersielt produsert alternativer finnes, ingenting tilsvarer en kvalitet, håndlaget picnic bord. Alt du trenger er et par timer

 • Hvordan bygge en plakat bord Stand Hvordan bygge en plakat bord Stand
  - 阅 0

  Plakat bord er en populær skjerm materiale for alt fra forskningsprosjekter til salgsbord. På grunn av sin store størrelse, kan plakat bord være vanskelig å vise oppreist uten å brette den. Du kan enkelt bygge en plakat bord standpunkt i alle størrel