Amopage

Hvordan bygge en Douglas Fir Deck

- Views 4
Advertisement

Hvordan bygge en Douglas Fir Deck. Når plukke ut tømmer til å bygge din dekk, vurdere stabil Douglas Fir. Det tåler været forandrer seg og er en av de få skogen som du finner i store størrelser. Douglas Fir er også kjent for sin holdbarhet. Plukke ditt trelast handler om utseende og preferanser.

Bruksanvisning

Bruk Douglas gran tre for dine dekk konstruksjonselementer. Plukk ut et annet tre, kanskje furu, for rekkverk og synlige terrassebord materialer. Fordi Douglas gran er så sterk, det krever punktering hull å aktivere konserveringsmidler og tetningsmasse å trenge dypt nok inn i tre for å gjøre noe bra. På grunn av dette, er Douglas fir ikke hensiktsmessig å bruke for rekkverk og utsatte elementer av dekk. Siden Douglas gran er så sterk, kan du bruke den for eventuelle regnskapsbøker, bjelker og innleggene dine dekk ramme.

Punktering hull i Douglas gran for å beskytte treet. Fordi Douglas gran er en så sterk tre, er det ikke lett å absorbere konserveringsmidler. Man må lage snitt for å injisere konserveringsmidler dypt inn i treet.

Bruk ca 0,40 pounds av kjemisk per kubikk fot av tre for å beskytte Douglas gran. Hvis bruk dette treet for over bakken deler av dekk, kan du bruke en kjemisk med en 0,25 PCF rating.

Tett Douglas gran tre på toppen av konserveringsmidler du legger til det. Du må male, beis eller forsegle dette treet så snart som mulig for å beskytte det mot elementene.

Forstå at når du legger konserveringsmidler til tre, vil det vises mørk grønn eller nesten svart hvis du legger de .40 PCF konserveringsmidler. Den vil vises lys grønn eller brun hvis du legger til 0,25 PCF.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-douglas-fir-deck/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en tre-fire i en peis
  - 阅 0

  Enten det er en svak glød på en romantisk kveld eller en munter knitre på en vinterlig ettermiddag, ingenting kan legge til stemningen i et rom som en tre-fire i en peis. Arkitekter er fortsatt utforme boliger med peis, selv om åpen ild er ikke lenge

 • Hvordan bygge en Hay Wagon Deck Hvordan bygge en Hay Wagon Deck
  - 阅 1

  Bygge en høy vogn dekk er litt utfordrende, men god snekker ferdigheter gjøre jobben enklere. De fleste hay vogner, trukket med en traktor eller støtfangeren stikk på en pickup, er bygget på en fire hjul trailer chassis. Folk og til bruker en gammel

 • Hvordan bygge en trygg Fire Pit i verksted - Selv i byen! Hvordan bygge en trygg Fire Pit i verksted - Selv i byen!
  - 阅 0

  Brann groper. De er alternativer til fotturer ut i ørkenen for å bygge et bål, eller til å betale $ 100 og opp for en av disse butikk-kjøpte jobbies. Hvis du har et verksted, kan du gjøre dette. Selv om du er hovedsakelig vant til grilling. Dette er