Amopage

Hvordan bygge en Car Wash

- Views 0
Advertisement

Bygge en bilvask kan virke som en skremmende og kjedelig oppgave. Som det er en investering i fremtiden, være på vakt mot uærlige entreprenører og sørg for å velge den beste nettsted. Hvis du er ny på bil-vask industri, velge en hederlig full service distributør kan være det beste alternativet for å bygge en vellykket nettsted.

Du trenger

Penger

Nettstedet

Nøkkelelementer

Viktige elementer til å bygge en bilvask inkluderer å velge riktig bil-vask type (selvbetjent med automatisk, automatisk, uttrykke utvendig transportbånd tunnel eller full-service conveyor tunnel), valg og valg av utstyr. Pre-planlegging er viktig for å minimere tilbakeslag og hindre overforbruk.

Som med enhver bedrift venture, plassering er mest kritiske elementet når du utvikler en ny bil-vask området. Ditt valg bør være basert på den type bilvask du bygger, pluss demografisk informasjon, trafikktellinger, fartsgrenser, tilgjengelighet, synlighet, konkurranse og praktisk plassering for sjåførene. Området du velger bør enkelt kjøre kunder til vask.

Kapital til å bygge bilvask kan komme fra flere kilder, for eksempel banker, Small Business Administration og andre offentlige lån, eller fra familie, partnere og venture kapital firmaer. For å sikre økonomisk bistand, må en omfattende virksomhet og økonomiske plan skal utvikles.

Plukke riktig bil-vask distributør, arkitekt og andre fagfolk til å bistå i å bygge din bilvask er avgjørende. Hvis du er usikker på anerkjente fagfolk, velge en full-service bil-vask distributør med et solid rykte som gir håndplukkede, pålitelige leverandører.

Layout og Bygg

Begynn nettstedet layout planer med en lokal arkitekt eller ingeniør eller gjennom utstyrsleverandøren da. Besøk den lokale reguleringsplanen og tillater kontoret for å få godkjenning for reguleringsplan, betinget bruk og byggetillatelser. Møte med den valgte leverandøren for å sikre at alle byggeforskrifter og nytte krav er opp til par. Deretter komplett byggeplaner og spesifikasjoner og sender til byen for godkjenning. I løpet av denne prosessen, jobbe med utstyr distributør til å kjøpe den aktuelle bilen-vasker.

Når alle har godkjent planene og alt utstyret er bestilt, velge en konstruksjon entreprenør og begynne å bygge bil-vask bygningen. Etter byggingen er ferdig, må du installere bil-vask utstyret til vaskerommet (e). Slå på verktøy, justere utstyret riktig og åpne for business.

Mens det kan virke som en umulig prestasjon, og bygge en bilvask er overkommelig med riktig planlegging og ressurser, overholdelse av frister og begrensninger, og et fantastisk team av fagfolk for å hjelpe trekke det hele sammen. Bygge en bilvask er en langvarig og kostbar prosess, men avkastningen på investeringen har et enormt potensial.

Hint

Det beste alternativet for å bygge en bilvask bruker en full-service car-wash distributør som har ressurser og tilkoblinger for å sikre at du får mest for pengene.

Bygge en bilvask tar mye tid, tålmodighet og penger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-car-wash/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Window Box Planter
  - 阅 5

  Med vindu planters kan være både praktisk og vakkert. Fra et funksjonelt perspektiv, kan du dyrke urter og selv friske tomater, løk eller reddiker i et vindu boks. Hvis du ønsker å legge til noen skjønnhet og farge til ditt hjem, vil lyse-fargede blo

 • Hvordan bygge et hemmelig laboratorium
  - 阅 3

  Hvordan bygge et hemmelig laboratorium. Det er mange grunner til hvorfor du ønsker å bygge et hemmelig laboratorium i huset eller i en annen bygning. Bygge et hemmelig laboratorium er faktisk enklere enn du kanskje tror. Bruksanvisning Kom opp med en

 • Hvordan bygge en Charity Website
  - 阅 3

  Mange barn, dyr, eldre, mishandlet og syke får hjelp av veldedige bidrag. Folk som ikke kan gjøre store bidrag eller reise til utlandet for å hjelpe andre i nød kan være på jakt etter måter som sine små bidrag kan gjøre en forskjell. En lett opprette