Amopage

Hvordan bygge en Bullet Backstop Outdoors

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge en Bullet Backstop Outdoors


En kule Sperren er en enhet konstruert for å stoppe kuler avfyrt mot enheten. Buer er installert på skytebaner i henhold til sikkerhets filosofier godkjent av National Rifle Association og National Leirdueskyting Association. Disse enhetene sikrer at kulene ikke vil fortsette å reise og potensielt forårsake skade på mennesker, dyr eller eiendom. Størrelse, plassering og avstiving av backstops varierer avhengig av størrelsen på området og kaliber av kule avfyrt.

Du trenger

Målebånd

Permanent markeringstusj

1/2 tommers stålplater

Vinkelsliper

Bore

skruer

2 tommer med 4 tommers trelast

Sirkelsag

gjæringssag

spraymaling

Kryssfiner

Skuffe

Sand

Sandsekker

Bruksanvisning

Mål og merk et stykke stålplate som er 12 inches med 18 inches. Skjær merket område med en vinkelsliper.

Bore hull i hvert hjørne ca. 1/2 tomme fra kanten av hjørnet.

Mål, mark og kutte følgende stykker av 2-av-fire tommers trelast med en sirkelsag: to stykker som måler 12 inches, to stykker som måler 8 1/2 inches.

Plassere en ende av hver av delene skåret i trinn 3 i en gjæringssag satt i 45 graders vinkel. Kutt vinkel på det bredeste kanten av hver bit.

Plasser de to delene som måler 12 inches parallelt med hverandre på en flat overflate. De vinklede ender bør være vertikalt plassert på høyre side. Den korteste kanten skal være på toppen.

Plasser to 8 1/2-tommers biter i en vertikal posisjon på venstre ende av de parallelle basis stykker. De vinklede ender bør være på toppen. Brikkene bør snus slik at de smale kant justeres og den lengste siden er på venstre eller kanten av baser. Sikre de vertikale støttene til de tilsvarende basis stykker.

Plasser stålplaten slik at den ligger flatt mot de gjærete kantene. Roter platen etter behov, slik at 12-tommers kanter er horisontale.

Spre base og vertikal støtte biter hverandre til riktig avstand. Sette inn skruer gjennom hullene og inn i de vertikale støtter og baser for å feste platen til strukturen.

Måle høyde, bredde og vinkel av sidene av basen. Mål, mark og kutte to stykker av kryssfiner til riktig størrelse. Monter kryssfiner til basestrukturen.

Maling strukturen og plate med utendørs spraymaling. La malingen tørker.

Plasser tilbakeløpssperre på ønsket sted, slik at stålplaten er skrå bort fra skytestilling.

Fyll fem sandsekker med sand ved hjelp av en spade. Plasser en sandsekk på venstre og høyre side av løpssperre mot basen. Posisjon tre sandsekker langs baksiden av stålplaten slik at sandsekker blir presset mot stålplaten uten å flytte plasseringen av tilbakeløpssperren.

Hint

Kryssfiner sider kan erstattes med stålplater for å forhindre bullet ricochet gjennom sidene av løpssperren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-bullet-backstop-outdoors/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Target Backstop for Pellet Guns Hvordan bygge en Target Backstop for Pellet Guns
  - 阅 0

  Utforme en backstop for luft eller CO2 pellet våpen vil sikre skader fra målet praksis holder seg innenfor et angitt område og dermed hindre uønsket skade på eiendom eller skade på mennesker eller dyr. Guns av noe slag - skytevåpen, luftkanoner, CO2

 • Hvordan bygge en egendefinert Stone Outdoor Grill
  - 阅 0

  Et utendørs tilpasset stein grill kan være en veldig fin touch til ethvert verksted eller eiendom. Selv om det kan være et flott sted å lage mat, kan det også brukes til atmosfære eller som en vanlig brann gropen. Stone griller er vakker og klassisk

 • Hvordan bygge en Half-Moon Outdoor Fire Pit Hvordan bygge en Half-Moon Outdoor Fire Pit
  - 阅 0

  I bakken brann groper kommer i alle former og størrelser, slik som halvmåne formet brann pit. Det er bygget på samme måte som den tradisjonelle runde brann gropen med ett unntak: den har en flat side. Halvmåne brann pits er ideelle for mindre områder