Amopage

Hvordan bygge en bærbar Sign Frame

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge en bærbar Sign Frame


Bærbare skiltrammer er en måte for en bedriftseier å gjøre et godt førsteinntrykk på et potensielt publikum, og de er en effektiv måte å få ord ut om organisasjonen på flere steder. Enten den bærbare ramme tegn er for innendørs eller utendørs bruk, fabrikere skjermen med kvalitetsmaterialer vil sikre at skiltet ser bra ut, får frem budskapet og står opp til testen av tid.

Du trenger

To ark av kryssfiner

hengsler

Klar PVC plast

skruer

Paint eller tekstbehandling programvare

Plakattrykkmateriale eller et tynt substrat slik som aluminium eller plast

Bruksanvisning

Finn ut hvor skiltet skal brukes og hvilken størrelse du vil den skal være. En mindre skilt vil være lettere å bære til arrangementer, men et større tegn vil hjelpe din melding blir sett av publikum. The American Institute of Graphic Arts forteller at et godt designet skiltet "må vise nyttig informasjon, plasseres på et lett tilgjengelig sted i rommet og på et riktig visningshøyde, og være tilstrekkelig belyst."

Konstruer en av tre, display-sandwich-brett-type A-ramme. Først kjøpe to ark av kryssfiner kuttet til ønsket størrelse, deretter male hver kryssfiner ark med værbestandig utendørs maling. Koble arkene på toppen med et hengsel. For å beskytte skilt og plakat mot elementene og slitasje håndtering, kjøpe to ark av klar PVC plast og klippe dem til størrelsen på kryssfiner plater. Skru PVC-plast inn i skogen, men sørg for å forlate nok plass til å skyve plakaten under plast.

Brainstorm å bestemme meldingen du prøver å formidle. Husk å holde budskapet enkelt, slik at seerne kan forstå det i noen få sekunder. Lengden på meldingen vil avgjøre hvor stor skrift kan være. Husk at større skrift, som lett kan sees på avstand, er mer effektiv enn rotete bokstaver. Deretter vurdere når og hvor meldingen vil bli sett: Vil det bli sett på kvelden eller i dagslys? Til slutt, husk å bruke farger og skrifttyper som er i samsvar med organisasjonens utseende og følelse.

Maling meldingen på en separat, tynn substrat så som plast eller aluminium. Alternativt kan du bruke et tekstbehandlings program for å lage trykte plakat kunstverk dimensjonert for å passe din tegn display. Skyv ferdig plakaten inn i skiltramme, og skjermen er klar til bruk.

Utnytte ny sandwich-styret plakatbilde til sitt høyeste potensiale ved å skape ulike plakatutskrifter for å kunngjøre salget, fremme hendelser og helligdager, og endringer i din bedrift. Stadig roterende meldingen vil sørge for at navnet ditt holder seg frisk i publikums sinn. Alltid evaluere effekten av dine kampanjer ved tilfeldig ber publikum om de kan huske budskapet du prøver å fremme.

Hint

Forskning lokale forskrifter som regulerer bruk og viser tegn på offentlige steder i ditt område.

Redusere risikoen for ansvar ved å sikre at den bærbare tegn rammen er plassert på et trygt sted der folk ikke vil snuble i den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-en-baerbar-sign-frame/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en bærbar PC fra scratch
  - 阅 2

  I motsetning til å kjøpe kommersielle bærbare datamaskiner, og bygge en bærbar PC fra scratch åpner for maskinvare tilpasning. Dette gjør det en ideell metode for alle som trenger en bærbar PC for en dedikert formål, for eksempel spill eller tekstbeh

 • Hvordan bygge en bærbar Cabin Hvordan bygge en bærbar Cabin
  - 阅 0

  Når det gjelder å bygge en bærbar hytte, tror liten, bærbar og søt. En bærbar hytte - kraftigere enn et telt-trailer og mer hjemmekoselig enn et rekreasjons kjøretøy - er et alternativ for folk som ikke ønsker å bo på ett sted hele tiden. Hytta kunne

 • Hvordan bygge en bærbar Shed
  - 阅 0

  Ved å følge disse trinnene vil du være i stand til å ha ekspertisen på å bygge en bærbar skur. Du trenger Tid Riktig Materials Bruksanvisning Bruksanvisning En bærbar skur er en stor ressurs og legger stor verdi på eiendom. Jeg har nylig bygget et sk