Amopage

Hvordan bygge din egen Vehicle Tracking System

- Views 2
Advertisement

Hvordan bygge din egen Vehicle Tracking System


Et kjøretøy sporing system vil tillate deg å holde orden på en bil hvor som helst det går. Dette er nyttig hvis du ønsker å holde orden på dine tenåringsbarn mens de låner bilen eller en ansatt i arbeidstiden. Du kan lage ditt eget system ved hjelp av en mobiltelefon og et gratis stykke programvare. Når den er installert, kan du selv lage en geo-gjerde området, slik at du kan bli varslet om bilen som du sporer inngår en begrenset sone.

Du trenger

GPS sporing programvare

Internett aktivert mobiltelefon

Vanntett magnetisert boks

Bruksanvisning

Kjøp en mobiltelefon som har Internett-tilgang. Du kan kjøpe en på nettet eller fra din lokale mobiltelefonen butikken for ca $ 80 per 2010.

Få et ubegrenset dataabonnement. Dette vil tillate deg å bruke GPS tracker så mye du vil uten å pådra seg ekstra kostnader. Som i 2010, kan du få en ubegrenset dataabonnement for ca $ 35 fra deg mobiltelefon tjenesteleverandøren.

Velg en GPS-sporing av programvare. Det finnes flere gratisprogrammer som du kan velge fra. Disse inkluderer Instamapper, AmazeGPS og Glympse. Noen av disse vil tillate deg å spore bilen fra alle Internett-aktivert enhet.

Sett med programvare som du har valgt, og deretter laste ned og installere GPS-sporing programvare på telefonen. Gå til telefonens hovedmenyen, velg "Programmer". Gå til programmet du har installert og åpne den. Som det åpner, vil et kart vises til deg med en rød prikk blinker. Prikken på kartet flyttes når du beveger telefonen.

Kjøp en magnetisk vanntett casing (se Ressurser) for mobiltelefonen. En vanntett magnetisk boks koster mellom $ 59,95 til $ 75 per 2010. Sted mobiltelefon inne i GPS casing. Dette blir din sporingsenhet.

Bestemme hvilken del av den bilen du ønsker å feste sporingssystem. Fordi huset er magnetisk, kan du feste det på noen metall del av bilen. Du kan feste den til stammen, i støtfangerne eller på metallrammen under kjøretøyet.

Spor telefonen på datamaskinen. Logg inn på nettsiden til GPS-sporing enhet som du har installert på telefonen. Du vil bli vist det samme kartet vises på mobiltelefonen. Du vil også bli utstyrt med data slik som hastigheten på kjøretøyet, retning, høyde, lengde og bredde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-din-egen-vehicle-tracking-system/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge din egen restaurant POS system Hvordan bygge din egen restaurant POS system
  - 阅 2

  En restaurant butikkdatasystem (POS) er et nettverk datastyrt bestilling og journalføring system som behandler bestillinger og betalinger og holder en digital registrering av salg, transaksjoner, inventar og server rapporter. Det er mange tilgjengeli

 • Hvordan bygge din egen Spinal Dekompresjon System Hvordan bygge din egen Spinal Dekompresjon System
  - 阅 0

  Dekompresjon enheter er mye brukt til å oppheve effekten av tyngdekraften på ryggraden. Elongating ryggraden og gi mellomvirvelskiver nok plass til å tillate spinal mobilitet er en konservativ behandling for ryggsmerter utformet for å (forhåpentligvi

 • Hvordan bygge din egen Wind Generator System Hvordan bygge din egen Wind Generator System
  - 阅 0

  En vind generator system kan bygges hjemme, for det meste ved hjelp av lett tilgjengelige husholdningsartikler, for generering av elektrisitet. Vindgeneratorer arbeide ved hjelp av kraften av vinden til å snu bladene; denne sirkelbevegelse blir brukt