Amopage

Hvordan bygge din egen nettside for gratis

- Views 0
Advertisement

Hvis du er ute etter en helt enkel webside og du ikke er interessert i å ha ditt eget domenenavn eller betale en månedlig avgift, er det mange alternativer tilgjengelig som tillater deg å ha en nettside for gratis. Mens de fleste områder oppveie kostnaden ved å ha annonser og bannere på websiden din, blir disse annonsene målrettet. Målrettede annonser bety at de er annonser som er beslektet med temaet på nettstedet ditt. Å designe et gratis nettsted er noe som selv en nybegynner nettside byggherre kan fullføre på grunn av malene som tilbys av de fleste nettsteder.

Du trenger

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

Besøk et nettsted som lar deg bygge et gratis nettsted. Noen få områder å vurdere er Angelfire.com, Webby.com og Homestead.com.

Registrer deg for en konto. Mens de grunnleggende områdene er gratis, du må registrere deg for å opprette en. Skiltet opp vanligvis bare består av ditt navn og e-postadresse.

Velg en mal. Mens de fleste områder sette sine maler i seksjoner basert på emner, er du ikke forpliktet til å bruke malen som beskrevet. Sjekk ut alle av dem for å finne en som passer deg. De fleste maler vil også ha en rekke fargevalg fra hvert design.

Legg tekst til websiden din. Legge til tekst er normalt veldig enkelt. Det er to alternativer for dette. I noen tilfeller vil du skriver inn i området som du vil at teksten skal vises. I andre vil du ha en tekstboks der du kan legge inn meldingen.

Legg til bilder i området. Valgene for å legge til bilder er normalt at du laster opp bilder fra datamaskinen til din gratis nettside konto. Etter at det er dra og slipp, er at du bruker musen til å klikke på bildet i en liste, og mens du holder museknappen nede, dra den til det stedet du vil ha den på websiden og slipp deretter museknappen. Det andre alternativet er for maler med forhåndsinnstilte bildeområder. Du klikker på bildet delen og en liste over de opplastede bildene vises. Du velger bildet du ønsker, klikk på den og klikk deretter en send-knappen. Bildet fra listen vil nå være på websiden din.

Lagre og sende inn ditt nettsted. Når du har opprettet din gratis nettside sørg for å lagre og sende det. I noen tilfeller er dette et enkelt trinn. I andre må du spesifikt velger å sende websiden å gjøre det synlig på Internett. Dette kan være bra hvis du jobber på en side og ønsker å fullføre den senere. Etter at du har nettstedet slik du vil, kan du sende det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-din-egen-nettside-for-gratis/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge din egen nettside gratis Hvordan bygge din egen nettside gratis
  - 阅 0

  Bygg din egen hjemmeside pleide å være skummelt og skremmende. Nå er denne gang utfordrende aktivitet har blitt gjort enkelt med bruk av nye teknologier, inkludert de ulike nettstedet utbyggere som sirkulerer på Internett. Følg fremgangsmåten i denne

 • Hvor kan jeg bygge min egen nettside for gratis?
  - 阅 0

  Bygg din egen nettside er en god ide hvis du leter etter et kreativt utløp eller en måte å utforske ting du er opptatt av. Det kan også være et effektivt middel for å fremme din bedrift eller produkt. Hvis du noen gang tenkt på å bygge din egen netts

 • Hvordan bygge din egen dør Hvordan bygge din egen dør
  - 阅 4

  For å skape et virkelig unikt hus, vil du ønsker dører for å komme med en uttalelse. Enten du velger å male et veggmaleri, skjære ut en design, eller beis et interessant stykke tre, kan en dør si mye. Den beste måten å starte er å vite hvordan å lage