Amopage

Hvordan bygge din egen Electric Bass Guitar

- Views 0
Advertisement

Hvordan bygge din egen Electric Bass Guitar


Bygg din egen bassgitar kit vil gi deg en forståelse av dem som design, håndverk, og bygge disse instrumentene daglig. Du kan også male bass slik du ønsker.

Du trenger

Elektrisk bass gitar kit

spraymaling

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

lakk

primer maling

Skrujern

loddebolt

Teip

Bruksanvisning

 • 1

Velg elektrisk bass gitar kit. Elektroniske leverandører inkluderer ActiveMusician.com eller InstrumentAlley.com. Eller besøke butikker som Guitar Center.

2

Hvordan bygge din egen Electric Bass Guitar


Ta halsen på gitaren fra settet og tape av gripebrettet på forsiden med flere strimler av maskeringstape. Påfør litt lakk tre finish til hodet stykke halsen. La det tørke og snu det og påføre et lag med lakk på baksiden av halsen også. Dette vil farge halsen en varm brun trefarge.

3

Sand kroppen på bassgitar lett på begge sider til en jevn røre. Bruk en klut til å tørke bort støv.

4

Spray et lag med primer på begge sider av gitaren og la det tørke i noen dager. Etter det, lett og forsiktig sand noen drypp merker eller ujevnheter i primer for å gjøre det glatt for maling.

5

Maling begge sider av bassgitar kroppen jevnt. Vent en dag eller så, og deretter legge til en andre strøk med maling.

6

Fest halsen på gitaren til den avdekkede seksjon av bass kroppen. Bruk skrutrekker til å sikre alle de fire lange skruene på plass. Plasser tunere i headstock på toppen av halsen og fest dem med skruene som følger med i din bassgitar kit.

7

La din lodding jern varme opp og deretter koble styreplaten på bassgitar. Ta en av midtkontakten ledninger og bruke lodding pistol for å lodde den til volum potten på styreplaten. Det bør være en ledning koblet til volumet pott som du vil lodde til inngangen stykke.

8

Hvordan bygge din egen Electric Bass Guitar


Ta plekterbrett fra bass gitar kit og plassere den på kroppen av gitaren. Dette vil beskytte gitaren fra svette, skitt og skader gjort ved hjelp av en gitar hakke. Bruk skruer i settet for å feste den fast til kroppen av bass.

9

Sett bass pickups i sin rette sporene i plekterbrett og kropp. Skyv bunt med ledninger fra hver enkelt plukke ned mot bunnen av legemet hvor styreplaten skal installeres og monteres.

10

Ta de svarte ledningene fra bass pickups og lodde dem til volumet potten på styreplaten. Fest styreplaten på plass under plekterbrett ved hjelp av skrumaskin og skruer. Pop volum og tone kontroll knotter på styreplaten.

11

Fest broen på bassgitar ned helt nederst på gitaren kroppen. String opp bass, tune den og teste den ut for å sørge for at alt er koblet riktig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-din-egen-electric-bass-guitar/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge din egen Wood Bass Boat Hvordan bygge din egen Wood Bass Boat
  - 阅 1

  De fleste hvilken som helst dag i løpet av året, kan bass båter sees på innsjøer og elver over hele USA og Canada. Mindre båter er grunt dypgående, utenbordsmotor-drevet med vannjet støping pidestaller i fronten av båten. De er designet for å fiske e

 • Hvordan bygge din egen dør Hvordan bygge din egen dør
  - 阅 12

  For å skape et virkelig unikt hus, vil du ønsker dører for å komme med en uttalelse. Enten du velger å male et veggmaleri, skjære ut en design, eller beis et interessant stykke tre, kan en dør si mye. Den beste måten å starte er å vite hvordan å lage

 • Hvordan bygge din egen vist i dekk
  - 阅 0

  Screening et dekk kan gi deg en behagelig og avslappende plass for familiens måltider, avslapning og lek. Opprette en skjermet i dekk er litt mer komplisert enn bare screening en overbygd terrasse; men kan en skjermet i dekk brukes som et rom for sto