Amopage

Hvordan bygge billige Hydroponics

- Views 7
Advertisement

Hvordan bygge billige Hydroponics


Bygg din egen hydroponic system er en svært rimelig måte å kontrollere og dyrke dine egne urter, blomster eller grønnsaker. Dette gjør-det-selv hydroponisk drypp system er billige, forholdsvis pålitelig og lett å vedlikeholde. Et drypp system er også perfekt for hydroponic nybegynnere fordi det gjør en minimal rot og krever lite oppsett.

Du trenger

Hydroponic nederlandsk leach brett og komponenter

Grodan Rockwool murstein

1/2-inch plastrør

Teip

1/4-tommers plastrør

Bøtte

nedsenkbar pumpe

Basket drypper

tubing bjelkelag

Plante frø eller stiklinger

Hvordan bygge billige Hydroponics

Velg et sted i ditt hjem for hydroponic hagen. Dette bør være en rimelig varm og solfylt sted som en sol rom. Hvis hagen din vil være på et sted som er veldig kaldt om natten, sette systemet på et hjul vogn slik at den kan flyttes etter behov.

Plasser leach skuffen slik at den sitter over bøtta og plasser albuen avløps komponentene i leach skuffen hullene. Sørg for at avløp er plassert over bucket.The skuffen vil til slutt må være i stand til å lekke tilbake i bøtta.

Plasser Rockwool murstein i skuffen. Dine frø eller stiklinger vil bli plantet i hakkene i murstein. Ifølge Rockwool produsent Grodan er Rockwool laget av super-oppvarming og spinne vulkanske bergarter i fiber og trykk deretter på fiber i murstein form. Næringsstoffene i Rockwool gi planter med hva de normalt ville finne i bakken.

Ta 1/2-tommers rør og fest den ene enden til den nedsenkbare pumpen. Plasser pumpen i bøtte og kjøre tube sammen med eller under akterliket skuffen, klippe det slik at det er litt lengre enn skuffen.

Brett enden av røret over seg selv slik at røret er bare så lenge magasinet og sikre ganger med båndet. Deretter skjærer noen lengder på 1/4-tommers rør - ett for hver Rockwool murstein.

Plasser en slange bjelke for hver murstein langs lengden av det større rør. Til hver bjelke, påføre ett stykke av 1/4 tommers slange biter og legg en kurv drypp på slutten av hver av de små rør.

Sett en kurv drypp i hvert Rockwool murstein. Plante en skjæring eller et par frø inn i sporet på hver Rockwool murstein. Fyll bøtte tre fjerdedeler full av vann og slå på pumpen. La pumpen gå i omtrent fem minutter før du slår den av. Pam Johnson fra Taos Hydroponic og Organic Garde Forsyning sier at det er viktig å kjøre pumpen omtrent fire ganger om dagen for å sikre at plantene får nok fuktighet.

Hint

Etter den første uken, vil du også trenger å legge anlegget mat til vannet.

Du kan drepe plantene dine hvis du ikke opprettholder systemet riktig. For å opprettholde systemet ditt, bare ta kurven drypper ut om en gang i uken og spyl systemet for å sørge for at rørene og drypper ikke blir tette.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bygge-billige-hydroponics/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge billig en Outdoor Habitat for Røde Slider Turtles Hvordan bygge billig en Outdoor Habitat for Røde Slider Turtles
  - 阅 0

  Bolig rød skyveknapp skilpadder kan være ganske kostbare. Dette gjelder spesielt hvis din skilpadde er stor eller du har mer enn en skilpadde. Som en generell regel bør habitat har 10 liter per tomme av din skilpadde. Noen mennesker vil heller holde

 • Hvordan bygge billig Yard fuglekasser Hvordan bygge billig Yard fuglekasser
  - 阅 0

  Fuglekasser i gården er akkurat det du trenger for å tiltrekke fjærkledde venner å bygge sine reir. Mens det er nok av kommersielt-laget fuglekasser tilgjengelig, de vanligvis kommer på ganske kostnad. Du kan lage dine egne fuglekasser veldig billig,

 • Hvordan bygge billige Skap
  - 阅 1

  Hvis du er i behov av noen lagringsplass, men er ute etter å spare penger, bygge din egen skap kan være veien å gå. Bygge dem på egen hånd kan du finne de billigste trelast, spesialtilpasset skap til rommet ditt og velge beis eller maling farger. Føl