Amopage

Hvordan Buff Emalje Paint

- Views 0
Advertisement

Hvordan Buff Emalje Paint


Rasping emalje maling fjerner overflate feil som tørrspray og støvkorn, appelsinskall og løper. Rasping jevner ut overflaten av malingen. Rasping emalje maling er ikke alltid anbefalt med mindre det er svært merkbare feil og mangel på glans. Hvis du er ute etter å skape en flott glans eller en virvel finish, prøv rasping din emalje maling med en skum pad etter den første rasping. Ull pads kjøre en litt varmere og ikke gir samme kvalitet resultater som de skumputer gjør.

Du trenger

1500 sandpapir 2500 rpm elektrisk buffer Course ull pad Ikke voks rasping sammensatte skum pad skum pad sammensatte Bucket såpevann Håndklær

Bruksanvisning

Ved hjelp av en 1500 sandpapir, wetsand emalje maling for å fjerne ujevnheter.

Fest et kurs ull pad til en 2500 rpm elektrisk buffer. Du kan kjøpe bufferen på et verktøy eller automotive butikk.

Bruk et ikke voks rasping sammensatte, selges på de fleste automotive butikker, til rasping overflaten av elektrisk buffer. Plugg buffer og slå den på. Beveg buffer inn i bilen. Ikke buff for fort, eller du vil ødelegge lakken.

Beveg buffer over hele malingsoverflaten, å tilsette bufferforbindelse etter behov. Vaske og tørke bilen etter polering for å fjerne alle de ekstra forbindelsen og støv.

Sett på kurset ull pad med en skumpute eller en fin ull pad. Legg en skumpute sammensatte og re-buff hele bilen. Vask bilen og tørk den godt.

Hint

For å fjerne alvorlige feil, er det tilrådelig å wetsand ujevnheter ut av emalje maling før rasping. Rasping en eldre falmet kjøretøy vil forbedre utseendet på emalje maling og forbedre glans.

Hvis emalje maling har mikrosprekker i den, rasping malingen med en forbindelse faktisk kan få den til å se verre. Sprekkene kan fylle opp med rasping sammensatte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-buff-emalje-paint/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Emalje Paint Dull Hvordan lage Emalje Paint Dull
  - 阅 0

  Emalje maling er kjent for tørking til en høyglanset finish. Fordi det er holdbart og går på jevnt, er det ideelt for visse typer overflater hvor latex maling bare ikke vil fungere. Dessverre, hvis du ønsker å bruke emalje maling, men du ønsker ikke

 • Hvordan Bake Emalje Paint
  - 阅 0

  Bakt emaljemaling kan gi et slitesterkt belegg på en overflate, men hvis den anvendes riktig, kan belegget chip av lett. Håndverket prosjekter gjør utstrakt bruk av bakt-on emalje maling. For hjemmebruk, velger prosjekter små nok til å passe inn i en

 • Hvordan Clean Emalje Paint Hvordan Clean Emalje Paint
  - 阅 0

  Emalje maling er en langvarig belegg som kommer i alle farger tenkelig. For å opprettholde den fargen, gjelder et system for regelmessig vedlikehold. Den mest grunnleggende trinn er å rense den malte overflaten. Holde overflaten ren kan kutte ned på