Amopage

Hvordan bryte opp steiner i Yard

- Views 0
Advertisement

Hvordan bryte opp steiner i Yard


Bryte opp steiner i hagen kan gjøre det lettere å flytte større steiner for landskapsarbeid formål, eller bare gi din rock garden et friskt nytt utseende. Breaking opp steiner kan være arbeidskrevende, men det kan spare deg bekostning av å ansette en profesjonell service og krever bare noen få enkle verktøy.

Du trenger

Hammer

Stone-splitting kiler

Kritt

Bruksanvisning

Ved hjelp av et stykke kritt, tegne en strek over den første store stein langs punktet hvor du ønsker å klippe ut eller dele den. Den krittstrek bør være så rett som mulig, men den porøse eller ujevn natur stein kan hindre deg fra å tegne en perfekt rett linje.

Legge stein slik at krittstrek vender opp. Hold en stein-splitting kile i den ene hånden, slik at det punktet av verktøyet hviler mot midten av krittstrek.

Strike bakenden av stein-kløyvekniven med en hammer for å drive kile inn i steinen. Strike kilen før det bygger seg minst halvveis inn i steinen. Gjenta denne teknikken med neste stein kløyvekilen. Forsøk å bruke like stor kraft med hver kile, og telle hver hammer streik du bruker til å legge inn kilen for å bidra til å sikre alle kilene er drevet inn på en lik sats. Dette vil bidra til å sikre en jevnere skjær langs krittstrek.

Bevege seg bort så raskt som mulig når rock deler. En del av fjellet kan falle fremover og føre til at du alvorlig skade hvis du forblir på sin vei.

Tillat rock brikkene til å bosette seg. Deretter nærmer nærheten av bergarten. Gjenta trinn 1 til 4, med samme teknikk, for å bryte noen store stein stykker i mindre steiner som trengs.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bryte-opp-steiner-i-yard/ "

相关文章!
 • Hvordan bryte opp nyrestein Hvordan bryte opp nyrestein
  - 阅 0

  Nyrestein er bygget opp av salt og andre mineraler. De vanligvis passere gjennom i urinen på en jevnlig basis. De fleste nyrestein gå gjennom urinveiene ubemerket fordi de er vanligvis ganske små. Men noen ganger kan de få store nok til å bli lagt me

 • Hvordan bryte opp fra en langsiktig forhold Hvordan bryte opp fra en langsiktig forhold
  - 阅 0

  Bryte opp fra et langsiktig forhold kan være en av de mer vanskelige ting du vil gjøre i livet ditt. Det krever mot, ærlighet og personlig integritet til å innrømme at et forhold ikke fungerer, og å erkjenne til partneren din at han eller hun ikke er

 • Hvordan bryte opp Dirt klumper Uten Tiller Hvordan bryte opp Dirt klumper Uten Tiller
  - 阅 0

  Løs og luftig jord er en av nøklene til å gi plantene en sunn start. Fordi denne typen jord gir god plass for røttene å vokse, næringsstoffer er lett tilgjengelig og fuktighet kan bli holdt for anlegget i stedet for drenering unna. Mens en rorkult ka