Amopage

Hvordan bryte Min Støvsuger

- Views 0
Advertisement

Hvordan bryte Min Støvsuger


Moderne støvsugere er enkle maskiner. De består av en vifte som trekker luft gjennom et rør, og et filter og beholder for å holde det smuss som er sugd opp. Noen mer forseggjort maskiner har roterende børster for å hjelpe scoop opp smuss fra tepper, men konseptet er fortsatt det samme uansett stil på maskinen. Selv en enkel maskin som et vakuum kan brytes med litt konsentrert innsats fra din side. Hold den grunnleggende utformingen av maskinen i tankene, og du kan bryte omtrent alle deler av vakuum med svært liten innsats.

Bruksanvisning

Ignorer din støvsuger pose når det begynner å bli full. Poser kan være en unødvendige utgifter på budsjettet. La posen få overfull til den deler seg eller begynner å falle i hjørnene. Den resulterende støv og skitt som lekker ut vil tette viften eller slanger, redusere sugekraften på maskinen og til slutt tilstopping det opp til den stopper.

Betaler ingen oppmerksomhet når vakuum begynner å miste makt og ikke suge opp så mye skitt. Når sugeevne går ned, betyr det vanligvis at det er noe fanget i en slange eller vedlegg. Ikke test slangen ved å prøve å suge opp en fjerdedel å sørge for at passasjen er klart, og ikke bruke en utrettet kleshenger å sondere inn i slangen, kanskje fjerne en stor hårball eller sokk. La den tette opphold, og til slutt motoren vil brenne ut.

Ikke endre din støvsuger belte, spesielt når du hører en hvinende lyder eller det lukter svidd gummi. Begge disse skiltene er indikasjoner på at beltet må endres umiddelbart. Være sparsommelig på nytt ved ikke å kjøpe et belte hver gang noe går galt med den gamle. Gjør det vare så lenge som mulig. Sugemotoren kan ha ekstra stress satt på den ved denne utviklingen, slik at den slites ut enda raskere.

Riv pluggen fra stikkontakten ved å dra i ledningen i nærheten av vakuumet, spesielt i en vinkel. Dette kan være en god måte å falle ledninger der de kobles til pluggen, og du kan selv bøye plug utstikkerne, muligens bryte dem til slutt. Ikke bøy over og trekke ut støpselet fra stikkontakten for hånd da dette bare vil forlenge levetiden på vakuum.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bryte-min-stovsuger/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg bryte min leilighet Lease i Florida? Hvordan kan jeg bryte min leilighet Lease i Florida?
  - 阅 3

  Staten Floridas utleier-leietaker lover er ganske tydelig på hva alternativer leietakere har for å bryte en leieavtale. Det er tilfeller som oppstår som forårsaker leietakere til å bryte sin leieavtale som ikke er valgfag --- for eksempel, militær de

 • Hvordan lage min egen webserver
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å unngå kostnadene ved hosting filene dine for bruk på Internett, kan du lage din egen web server for å håndtere hosting filene dine. Du trenger en anstendig datamaskin med rikelig med lagringsplass, RAM, og noe som kan alltid være kob

 • Hvordan lage Mini creampuffs
  - 阅 0

  Oppskriften nedenfor er for mini vannbakkels med jordbær mousse. Du vil finne det er mange andre alternativer når det kommer til den type fyller du ønsker for dine vannbakkels. Mini vannbakkels er perfekt for bryllup, Valentinsdag, eller noen spesiel