Amopage

Hvordan brunfarge i en tanning bed med en nese Piercing

- Views 0
Advertisement

Hvordan brunfarge i en tanning bed med en nese Piercing


Alle piercing krever en viss tid til å fullstendig leget, og bør ikke utsettes for direkte sollys eller solarium i denne perioden. Eksponering for sollys eller UV-stråler når piercing er fersk kan føre til brenning, arrdannelse eller over-tørking av huden rundt nesen piercing. Men du kan sole i en solseng med en nese piercing, så lenge du følger disse tipsene nøye, ellers kan du utvikle arr eller infeksjon rundt nesen piercing. Hvis du har helbredet piercinger, risikoen forbundet med solarium avta litt.

Du trenger

Antibakterielle fuktighetskrem

Etter tanning lotion

Bruksanvisning

 • 1

Vent til nese piercing til fullstendig leget før du bruker en tanning bed. Ifølge Akron Barnas Hospital den helbredende tid for et nesebor piercing er to til fire måneder, for en nasal septum piercing --- mellom neseborene --- den helbredende tid er seks til åtte måneder, og for en nesepiercing --- på broen av nesen mellom øynene --- den helbredende tid er åtte-ti uker. Du vil vite at piercing har grodd når det ikke er rødhet rundt det og når du kan ta på piercing og med fjerne den uten å føle noen smerte.

2

Sjekk på piercing å sørge for at en infeksjon ikke har utviklet og at området har grodd. Hvis du ser rødhet, føler et brak, ubehag eller smerter, kan området bli infisert. Verken piercing eller området umiddelbart rundt det skal være rød, hoven eller betent og gjennomboret området bør ikke vondt når du berører den. Det bør ikke være noen utslipp som pus rundt piercing. Disse tegnene kan tyde på infeksjon og bør sjekkes ut av en lege. Hvis området er rød og klør, kan du bare være allergisk mot metallet på nesen ring.

3

Rense området rundt piercing og piercing selv, ved hjelp av antibakteriell såpe og vann, ikke alkohol, rett før soling. Sett piercing tilbake igjen. Den største bekymring om å ha piercing i mens tanning er at lotion eller andre rester vil bli fanget i eller under det, noe som ikke er gunstig for huden samtidig i en solseng, siden det kan føre til svelling eller infeksjon. Påfør solkrem rundt piercing, ikke under den.

4

Tan i et solarium med piercing på plass og avdekket.

5

Påfør antibakterielle fuktighetskrem eller krem ​​eller etter-tanning lotion rett etter soling til området rundt piercing for å hindre at huden tørker ut eller peeling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brunfarge-i-en-tanning-bed-med-en-nese-piercing/ "

相关文章!
 • Hvordan brunfarge i en Tanning Salon Hvordan brunfarge i en Tanning Salon
  - 阅 0

  For å tan i et solstudio, er det viktig å begynne langsomt og unngå å skyve kroppen for hardt i begynnelsen. Finn ut hvordan du bruker en tanning lotion som er laget spesielt for innendørs soling med hjelp fra lederen av et solstudio i denne gratis v

 • Hvordan brunfarge på en Tanning Salon
  - 阅 0

  Solarier er blitt en viktig del av hverdagen travel hverdag så mange av oss lever. Men med tillegg av Solstudioer, har ingen å gå uten så mye ønsket brunfarge. Følgende trinn vil fortelle deg hvordan du bruker tanning bed, slik at du kan holde solbru

 • Hvordan brunfarge i en Tanning Booth
  - 阅 0

  En tanning booth er ikke å forveksles med en tanning bed eller spray tan messe. Selv om de er brukt til samme formål, å mørkne huden din tone, en spray tan er i utgangspunktet "male" huden din, er en tanning bed horisontal og du lå inne mens en