Amopage

Hvordan bruke Wonton Strips

- Views 3
Advertisement

Hvordan bruke Wonton Strips


Hvis du noen gang har hatt kinesisk takeaway, er du sannsynligvis kjent med wonton strimler. Dette er strimler av wonton wrappers som er stekt eller bakt til crunchy. En kinesisk versjon av meksikanske tortilla chips, kan wonton strimler gjøre en god matbit på egenhånd. Imidlertid kan disse stripene også legge til en crunchy tekstur og subtile savoriness til mange supper, salater og til og med desserter. Prøv å innlemme denne snack å legge til litt preg av en rekke asiatisk-inspirerte retter.

Du trenger

Forstekt eller bakt wonton strimler

Egg drop suppe eller varme og syrlige suppe

romanosalat

hakkede tomater

Kyllingstrimler

Hermetiske mandarin oransje segmenter, drenert

Cilantro eller spirer

Berry kompott, mango klebrig ris, eller iskrem sundae

Lønnesirup eller honning

Melis, kanel, eller sesamfrø

Bruksanvisning

 • 1

Kjøp forstekt eller bakt wonton strimler fra en kinesisk ta ut restaurant. Wonton strimler blir ofte solgt som en siderett. Kjøp forstekt eller bakt wonton strimler på en spesialitet butikk hvis du ikke kan få dem på en ta ut restaurant. Ifølge Melissas.com, kan du lage dine egne striper ved å bake wonton wrappers. For å begynne, kutte wrappers in 1/4-tommers brede strimler. Spray begge sider av strimlene med matlaging spray. Kaste med salt og pepper. Du kan også eksperimentere med andre urter og krydder som hvitløk pulver eller rød pepper flak. Plasser strimler 1 til 2 cm fra hverandre på en ungreased bakeplate. Stek ved 475 C i seks minutter, eller til stripene er gyllenbrune og sprø.

2

Dryss wonton strimler på toppen av en rekke klassiske kinesiske supper, for eksempel egg drop suppe eller varme og syrlige suppe. Du kan også prøve wonton strimler med ikke-kinesiske supper eller med chili. Wonton strimler vil legge litt savoriness og gi en crunchy tekstur. For å hindre at wonton strimler fra å komme soggy; legge dem til suppe fra en egen bolle, som du spiser.

3

Kaste wonton strimler over kinesisk kylling salat. Gjør salaten ved å kombinere romanosalat, hakkede tomater, bakt eller posjert kylling strimler, og mandariner. Kle salat med en blanding av 1 ss sesamolje, 2 ts soyasaus, 1 ts sitronsaft og frisk sort pepper. Kle salaten før du legger wonton strimler å holde strimler crunchy. Du kan også legge koriander eller spirer som garnityr.

4

Legg wonton strimler til en dessert tallerken for en uventet vri. Den savoriness av disse strimler bidra til å balansere ut søte desserter som bær kompott, Thai mango klebrig ris, eller is iskremer. Crunchiness legger også en unik tekstur for å glatte desserter. Endre smaken av wonton strimler fra salt til søtt. Drypp wonton strimler med lønnesirup eller honning, og legger et dryss av kanel og melis på toppen for å blidgjøre dem. Eller, for en asiatisk-inspirert vri, dryss strimler med ristede sesamfrø. Nyt disse søtet strimler på egen hånd eller med en klatt vaniljeis.

Hint

For å lagre wonton strimler, holde dem i en lufttett beholder ved romtemperatur.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-wonton-strips/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke pH-strips
  - 阅 5

  pH-strips brukes til å overvåke kroppens pH-balanse. Strimlene blir brukt ved å teste spytt eller urin pH-nivåer. De fleste individer gjøre disse testene fra hjemmet til å overvåke mengder syre som strømmer gjennom kroppen. Hos friske mennesker, bør

 • Hvordan bruke en Strip Heater
  - 阅 2

  Har du noen gang sett på noen av produktene på butikkhyllene og trodde utformingen var så lett at du kunne ha gjort det selv? Vel, det viser seg at du sannsynligvis kan, men du trenger et spesielt verktøy. Det kalles en stripe varmeapparatet, og det

 • Hvordan bruke pH-strips til Test Water Hvordan bruke pH-strips til Test Water
  - 阅 2

  pH-strimler gjør det mulig å teste surhet av en væske. Strimlene måle på en skala fra 14, hvor syv er nøytral. Lavere tall er i økende grad sure, mens høyere tall blir stadig mer basisk (eller basisk). Vann, som er en nøytral væske, bør registrere en