Amopage

Hvordan bruke Tree of himmelen for brensel

- Views 0
Advertisement

Hvordan bruke Tree of himmelen for brensel


Treet of Heaven (gudetre) er en art som ble introdusert til USA i 1784 da det ble brakt fra Kina til å bli brukt som en dekorativ treet. Selv om mange synes det er attraktivt, er denne raskt voksende treet generelt ansett som mer av en luke. Røttene er giftige og antas å hemme veksten av lokale planter. Bladene og mannlige blomstene avgir en skadelig lukt. Tree of himmelen gjør brukbare ved, men kan være vanskelig å dele.

Du trenger

hjelm

Øyebeskyttelse

Malers maske

Motorsag

Målebånd

Snekker blyant

splitting maul

kiler

Slegge

Bruksanvisning

 • 1

Fjern alle grener fra treet. Dette gjøres best før det er noen blader, men hvis bladene er til stede, sørge for at disse holdes vekk fra husdyr, som de er giftige.

2

Skjær alle nakne lemmer opp i lengder som er egnet for bruk som brensel, vanligvis 16 eller 17 inches. Svært liten lemmer, kvister, løv og annet rusk bør halt bort, brent eller strimlet for bruk som kompost.

3

Kutt ned treet av himmelen i den tidlige våren, før bladene har fullt modnet og før noen blomster vises. Dersom treet er ekstremt stor, leie profesjonell hjelp.

4

Måle og merke av treet inn i 16- til 18-tommers stykker. Merk at du kan merke i lengre lengder hvis du trenger større vedkubber. Skjær hele treet i runder, ved hjelp av merkene som retningslinjer.

5

Delt runder i halvdeler, tredjedeler eller kvartaler. Målet er å ha en blanding av størrelser, noe som gjør brenning enklere. Treet of Heaven er notorisk vanskelig å dele, så du må kanskje bruke kiler og slegge for å tvinge splittelse i skogen noen få inches av gangen.

6

Stable veden i rader slik at den kan tørke ut og bli erfaren før du prøver å bruke det som brensel. Veden fra treet of Heaven er sammenlignbar med andre treslag når det brukes til brensel, produserer ca 8300 britiske termiske enheter per pund, ifølge Virginia Department of Forestry.

Hint

Det er best å kutte ned treet til himmelen før det setter ut blomster, selv før bladene har vokst i løpet av våren, hvis det er mulig. Dette fjerner mange av de potensielle problemer med høsting dette treet for brensel og forenkler oppgaven med å felle det og kutte den opp. Hvis du ikke vil at den skal re-vokse, bruker ugressmiddel på stubben for å hindre videre vekst.

Kutte ned et tre er farlig og kan forårsake skade på eiendom, alvorlig skade eller død. Profesjonell hjelp er anbefalt, med mindre treet er svært liten.

Noen mennesker har rapportert utslett når kutte ned dette treet, sannsynligvis forårsaket av kontakt med bladene. Vond lukt av bladene kan også føre til kvalme og hodepine. Åndedrettsbeskyttelse anbefales.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-tree-of-himmelen-for-brensel/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke tre shims
  - 阅 1

  Gulv kan være ujevn eller vinklet, og store møbler som bokhyller må være nivå for sikkerhet, utilitaristisk og estetiske grunner. Reparasjon-spesialister bruker tre shims å finjustere nivået av overflater. Tre shims er vanligvis laget av sedertre, og

 • Hvordan bruke tre aske som gjødsel Hvordan bruke tre aske som gjødsel
  - 阅 0

  Tre aske er pulveraktig stoff leftover etter brenning brensel. Mens folk flest kast aske i søppelbøtta, andre plasser den i hagen til bruk som gjødsel. Selv om tre aske ikke skal brukes i store mengder, kan små mengder justere jord surhet og gir kali

 • Hvordan bruke tre dreiebenk Verktøy
  - 阅 1

  En dreiebenk tre snu kit krever en nøyaktig sett med verktøy. Lære å bruke disse verktøyene er viktig i forsvarlig drift av et tre dreiebenk. Verktøysettet inneholder Gouges, skjevheter, avskjed verktøy, spyd poeng, kalipere, skillevegger og herskere