Amopage

Hvordan bruke Tråkles Tape for Søm

- Views 5
Advertisement

Hvordan bruke Tråkles Tape for Søm


Ordet "Baste" er definert av The American Heritage College Dictionary som "Å sy med store kjører masker for å holde sammen midlertidig." Ankomsten av syntetiske fibre og lim omdefinert de valgene som er tilgjengelige for syersker om hvordan å tråkle lagene sammen når du gjør klær, hjem dekorere prosjekter, dyner og andre sydd prosjekter. Moderne menn og kvinner kan nå bruke en tosidige selvklebende tråkle tape for å spare tid og forbedre sine resultater i stedet for hånd Rasting med nål og tråd.

Du trenger

Elementet som skal tråklet

Jern

Rasting tape

Nål og tråd

Hvordan bruke Tråkles Tape

Bestem hva som må tråklet sammen. Rasting tape kan brukes til å holde to stoffer sammen før du syr dem, i stedet for låsing; Dette er spesielt nyttig når lagene av stoff er for tykke til å feste sammen. Rasting funksjoner som lommer på plass på et prosjekt, før du syr dem på, gjør at utskrifter som ruter og striper for å bli matchet.

Trykk på tekstiler med et strykejern. Dersom lagene er skrukkete når de er tråklet, vil de bli sydd sammen rynket, forårsaker en endring i form og utseende.

Fast finger trykk tapen på plass på en av tekstiler. Limet på båndet tillater det skal flyttes ved behov.

Plasser andre stoff lag på tråkle tape og finger trykker godt på plass. Flytt om nødvendig.

Sy lagene sammen for hånd eller maskin. Bruk en kjører, overskyet eller annen maske som trengs for de beste resultatene.

Fjern tråkles tape. Den er ikke ment å bli liggende på plass, det er heller ikke konstruert for å vaskes eller renses.

Hint

Noen selvklebende tape er laget for permanent bruk. Les tapen emballasje for bruk og vaskeanvisning for merkevaren du bruker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-trakles-tape-for-som/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Boob Tape Hvordan bruke Boob Tape
  - 阅 1

  Bryst bånd, også kjent som bryst tape, blir brukt til å løfte brystene og forbedre cleavage. Tapen er vanntett og svette-bevis, slik at det ikke vil bli løst når den er brukt. Boob tape er en lett-å-bruke alternativ til seg en bra, noe som kan være n

 • Hvordan bruke Twill Tape
  - 阅 0

  Bruk twill tape i sømmene, da sømmer krever stabilitet eller forsterkning. Twill tape er et vevd bånd, ofte laget av bomull, som kommer i en rekke bredder og farger. Enten du bruker twill tape for å stabilisere sømmer eller å konstruere et foringsrør

 • Hvordan bruke glassfiber tape Hvordan bruke glassfiber tape
  - 阅 12

  Glassfiber tape er raskt blitt en gips tekniker tape valget. Den har en iboende kvalitet til det som holder den på plass uten å spre fugeforbindelse først. Det er så lett å skjære som papirtape, og ikke faller fra hverandre når det blir vått. Den leg