Amopage

Hvordan bruke Scantrons

- Views 4
Advertisement

Hvis du noen gang har tatt en test i USA, har du mest sannsynlig fått et Scantron ark, som er stripe av maskinlesbare papir utviklet og produsert av Scantron selskapet. Men hvis du ikke er kjent med standardiserte tester eller ikke har tatt tester i USA, så den lille stykke papir med spredte bobler på dem kan se fremmede for deg. Følgende trinn-for-trinn artikkelen vil hjelpe deg å lære hvordan du skal bruke en Scantron ark.

Du trenger

# 2 blyant viskelær

Hvordan bruke Scantrons

Skriv navnet ditt på høyre side. Du må inneholde dato, emne og test nummer. Dette er hvordan de fleste standard Scantron ark vil se ut, og disse brukes vanligvis for små tester eller spørrekonkurranser. Fortsett til trinn 2 hvis du har en større Scantron ark som krever at du skrive inn ditt navn og fylle i boblene.

Skriv deg etternavn, fornavn og mellomnavn innledende i de angitte boksene. Nedenfor boksene, fyll inn riktig bokstav for hver bokstav i navnet ditt. Helt fylle ut bobler med blyant. Avhengig av testen, kan ytterligere informasjon være nødvendig, for eksempel et ID-nummer, personnummer eller fødselsdato. Sørg for at all relevant informasjon og tilsvarende bobler er fylt ut.

Begynn å fylle ut svarene på Scantron ark. Du vil bli gitt en test som du vil mest sannsynlig ikke skrive på. Du må sørge for at hvert spørsmål av testen korresponderer med de riktige tallene du fyller ut på Scantron ark.

Fyll ut enten A for "true" eller B for "False" hvis du får sant eller usant spørsmål. Bokstavene T og F skal vises over bokstavene du trenger for å fylle ut før det første svaret.

Sørg for at du har fullstendig utfylt hvert svar på prøve på Scantron ark, og at spørsmålene på testen kampen opp med svarene på Scantron ark. Hvis du slettet eventuelle merker, sørg for at det er fullstendig slettet, slik at det ikke blir plukket opp av Scantron maskinen. Du har nå brukt en Scantron ark, og du er klar til å slå i testen.

Hint

Ha alltid en skjerpet # 2 blyant. Fylle ut sirklene. Hvis du er usikker på om informasjonen Scantron ber om, spør personen ledende testene hva du skal skrive. Pass på at ingen merker er igjen etter sletting. Ikke gjør for mørkt eller tung et merke som det slites papiret ned.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-scantrons/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Baby Food i Oppskrifter
  - 阅 12

  Jarred babymat er ikke bare for barn: Du kan bruke den som en erstatning for elementer i baking oppskrifter eller som et tillegg til å snike i noen frukt eller grønnsaker. Substitute ingredienser med most barnemat for en sunnere versjon av en bakt el

 • Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0 Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0
  - 阅 14

  Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0. Dette er den første i min artikkelserie om Photoshop Elements 6.0. De andre artiklene vil ta opp hvordan du bruker spesifikke verktøy og produsere fotoprosjekter. I denne artikkelen vil jeg fokusere på de g

 • Hvordan bruke HTML på Craigslist
  - 阅 4

  Craigslist er en flott måte å annonsere noe og alt fra leiligheter til leie i brukte biler. Du kan skrive en tekst klassifisert annonsen og deretter nå tusenvis av mennesker, om ikke millioner, hver dag. Men hvis du vil legge til for å skille seg ut,