Amopage

Hvordan bruke ramlet belgiske Blocks å bygge et bål

- Views 0
Advertisement

Slappe av med venner eller familie rundt et bål er en fin måte å nyte utendørs. Belgiske blokker er større enn vanlige murstein, og er nyttig for hjem prosjekter som rydder, fortauskanter og aksenter som planters eller brann groper. Tradisjonelle belgiske blokker er brytes og formet granitt. Historisk de ble brukt i tidligere århundrer i Europa og USA som veien pavers. Ristet belgiske blokkene er glattet kanter. Blokkene gjør et utmerket valg for brann groper fordi de er svært holdbare og tåler sterke elementer.

Du trenger

Saks

stake

string

Skuffe

Målebånd

belgiske blokker

Grus

Nivå

gummihammer

murverk klebe

sparkel

Bruksanvisning

Velg en plassering for ildsted som er 20 fot fra strukturer og overhengende greiner, men nær en vannkilde i nødstilfeller.

Skjær en hyssing litt lenger enn halvparten av diameteren av den planlagte ildsted. De fleste bakgård brann pits er mellom 36 og 44 inches bred, som ikke tar opp for mye plass i gården, og tillater folk å snakke lett over brannen. Størrelsen du velger for ildsted bør også tillate deg å danne en sirkel av hele belgiske blokker.

Bind ene ende av strengen til innsatsen og den annen ende til en pinne.

Plasser innsatsen i bakken der du vil at midten av ildstedet skal være. Dra pinnen langs bakken i en sirkel med strengen stramt mellom det og innsatsen, gjør en groove for å markere omkretsen av ildsted.

Grav ut brann gropen med spade, går ned ca 6 inches. Grave ut en seks-tommers grøft bredden av blokkene rundt innsiden av grensen. Test en ring av blokker inne i grøften for å sørge for at du har dimensjonene av ildsted riktig. Hvis alt er riktig, bør blokkene satt ned i grøften i en tett ring.

Fjern testblokkene fra grøften. Hell grus for å fylle grøften nivå med bunnen av ildsted, og glatte grus for hånd eller med en murskje.

Still første lag av blokker på toppen av grusen. Bruk ditt nivå spenner toppen av blokkene for å sikre blokkene alt er nivå og selv med hverandre. Nøye trykke blokker med gummihammer for å foreta mindre justeringer.

Bruk en sparkel for å spre et tynt lag av murverk klebemiddel på toppen av den første ringen av ristet belgiske blokker. Ikke plasser lim der endene av murstein møtes. Plasser neste lag av blokker på toppen. Rave plassering av det andre lag av blokker slik at hver blokk er sentrert på en skjøt mellom to blokker i den første. Fortsett forskjøvet plassering som du legger lag av blokker. Dette gir styrke og stabilitet til konstruksjonen, gir bedre luftstrøm og er en fryd for øyet.

Fortsett lagene i blokker og lim, kontrollerer at hvert lag av blokkene er i vater og selv, til du kommer til høyden du ønsker. De fleste brann kasettveggene er lave til bakken, mellom 12 og 18 inches over bakkenivå.

Hell over i det minste en to-tommers lag av grus i bunnen av ildstedet. Trykk på grus ned med baksiden av spade, og gjøre det nivået. Grus hjelper til med drenering og fremtidig opprydding av aske.

Tillat den murverk adhesivet å herde før man forsøker å sitte eller stå på klossene, og før en brann i gropen. Rådfør limet produsentens instruksjoner for tilstrekkelig faste tider.

Hint

Bygg branner bare når det er trygt å gjøre det. Kontakt lokale brannmyndigheter hvis du har sikkerhets spørsmål om når du kan bygge en brann. Ditt fylke kan ha "nei brenne" dager knyttet til luftkvalitet problemer eller tørke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-ramlet-belgiske-blocks-a-bygge-et-bal/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke tre linje Blocks Hvordan bruke tre linje Blocks
  - 阅 0

  Når du bygger mur, er nøkkelen til å skape et attraktivt, profesjonelt produkt holde hver løpet av murstein nivå og sant. Du kan gjøre dette er å bruke en vanlig vater, men nivåene har ulemper. Nivået må holdes innenfor rekkevidde og brukes ofte, noe

 • Hvordan bruke en belgisk vaffeljern
  - 阅 0

  Belgiske vafler er en av de tingene i livet som setter et smil på ansiktet ditt. Enten du har det overøst med sirup til frokost eller som base av din hot fudge sundae til dessert, de er rett og slett guddommelig. Men hvis du har blitt lei av å måtte

 • Hvordan bruke Base 10 Blocks i første klasse Hvordan bruke Base 10 Blocks i første klasse
  - 阅 0

  En base er en måte for deg å uttrykke tall ved hjelp verdi. Standarden for telletall er basen 10, noe som betyr at hver hele tall med en verdi som er 10 ganger større enn antallet til sin rett. For eksempel, i nummeret 11, den ene til venstre represe