Amopage

Hvordan bruke pH-strips

- Views 5
Advertisement

pH-strips brukes til å overvåke kroppens pH-balanse. Strimlene blir brukt ved å teste spytt eller urin pH-nivåer. De fleste individer gjøre disse testene fra hjemmet til å overvåke mengder syre som strømmer gjennom kroppen. Hos friske mennesker, bør pH-verdien være 6,4 eller høyere. Testing av pH balanse er en fin måte å sørge for at kroppen din er ikke surt; noe som kan være årsaken til mange helseproblemer som vektøkning, lav energi, akne og noen felles maling. I denne artikkelen vil vi lære å bruke pH-strips.

Bruksanvisning

Test med urin. PH Resultatene av en urinprøve kan variere mye. Kroppen eliminerer bio-kjemikalier gjennom urin og pH-strips måle dette. Mineraler, vitaminer, medikamenter, toksiner og overskytende avfall fordelt på stoffskiftet er alle en del av bio-kjemikalier. Der basisk pH for en frisk person vanligvis vises som 6,2 i en spytt test, med urinprøver er det 5,0-7,0.

For å teste pH gjennom urinen, plasserer stripe i flyten av urin i 1 til 2 sekunder. Strimmelen bør bare være svakt fuktig. Hvis du føler deg mer komfortabel med å bruke en kopp, så gjør det og dypp tur i noen sekunder. Ved bruk av koppen metode, bør strimmelen bare være dyppet i frisk urin. Ikke la det stå i noen minutter; du vil få et unøyaktig resultat på denne måten. Stripen bør begynne å endre farger umiddelbart. Sammenligne fargen av båndet til boksen eller dispenser som strimmelen kom ut av. Eventuelle fargeendringer etter 30 sekunder bør strykes. Uansett farge på boksen matcher fargen på pH stripe er din urin pH.

Test med spytt. Testing av pH-verdien med spyttet er den foretrukne metode fordi den gir også en indikasjon av cellulær pH. Dette er en mye mer nøyaktig indikasjon på hva som egentlig skjer på innsiden av kroppen. Den beste tiden å gjøre en spytt pH test er først i morgen. På denne måten vil du få en mer nøyaktig lesing. Det digestive aktivitet av legemet påvirker spytt pH. Derfor ta testen før du spiser eller drikker noe. Dessuten tar det før du pusser tennene eller gjøre din morgen trening rutine.

For å teste pH med spytt, plassere stripen under tungen i 1 til 2 sekunder. Så snart du løfter den ut av munnen, vil fargen begynne å endre. Sammenligne fargen på stripen i diagrammet på esken eller dispenser. Fargeendringer etter 30 sekunder bør strykes. Uansett farge som stripen matcher er spytt pH.

Undersøk resultatet. For å overvåke og forbedre din pH. Du må vite hva resultatene betyr. En grunnleggende pH skalaen er 1 til 14. En sunn pH er 6,4, men det betyr ikke at du ikke vil fortsatt ha noen problemer som sure oppstøt, dårlig energinivå eller kviser. En pH på 6,8 bør begynne å gjøre du føler deg bedre og ser sunnere. En pH på 7,1 eller høyere betyr at kroppen din er for det meste alkalisk. Alt under 6,2 betyr at du er utrolig surt og må ta tiltak for å endre dette.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-ph-strips/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Strip Heater
  - 阅 2

  Har du noen gang sett på noen av produktene på butikkhyllene og trodde utformingen var så lett at du kunne ha gjort det selv? Vel, det viser seg at du sannsynligvis kan, men du trenger et spesielt verktøy. Det kalles en stripe varmeapparatet, og det

 • Hvordan bruke pH-strips til Test Water Hvordan bruke pH-strips til Test Water
  - 阅 2

  pH-strimler gjør det mulig å teste surhet av en væske. Strimlene måle på en skala fra 14, hvor syv er nøytral. Lavere tall er i økende grad sure, mens høyere tall blir stadig mer basisk (eller basisk). Vann, som er en nøytral væske, bør registrere en

 • Hvordan bruke klor Strips Hvordan bruke klor Strips
  - 阅 3

  Klor-strimler er tynne stykker av hypoallergenisk, selvklebende tape som benyttes til å holde kirurgiske innsnitt eller dype flenger sammen. De kan brukes alene eller i kombinasjon med stifter eller masker. Steri-strips er vanligvis brukes til det be