Amopage

Hvordan bruke pH-strips til Test Water

- Views 2
Advertisement

Hvordan bruke pH-strips til Test Water


pH-strimler gjør det mulig å teste surhet av en væske. Strimlene måle på en skala fra 14, hvor syv er nøytral. Lavere tall er i økende grad sure, mens høyere tall blir stadig mer basisk (eller basisk). Vann, som er en nøytral væske, bør registrere en syv. Hvis en pH stripe viser at det er et annet nummer, vet du at vannet ikke er rent. pH-strimler er rask og enkel å bruke.

Du trenger

Universal pH strimmel

pH-diagram på boksen

Bruksanvisning

Fyll et beger med vann som du ønsker å teste. Sørg for at begeret er helt ren av utenlandske forurensninger som kan påvirke testen.

Riv av en pH-strimmel fra pakken.

Dypp strimmelen inn i et kort øyeblikk på vannet. Tiden som kreves avhenger av merke av strimler som du bruker. Noen striper krever 20 sekunder, mens andre trenger bare en, så les bruksanvisningen nøye.

Fjern båndet fra vannet etter passende tid er gått.

Sammenligne fargen av strimmelen til diagrammet forsynt med strimlene. Syrer er representert med varmere farger (rødt, oransje, etc) mens baser er representert med kjøligere farger (blå, grønn, etc).

Hint

Enkelte strimler er utformet for å teste en mindre del av pH-skalaen. Sørg for at du får striper som tester hele området.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-ph-strips-til-test-water/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en kaffekvern til å male mel
  - 阅 1

  Sliping korn virker som en gammeldags konsept. Hvorfor, kan du lurer på, ville noen ønsker å male korn sine egne i det moderne samfunn, når du kan kjøpe bakken hvete, mais og ris i form av mel til enhver matbutikk eller online? Folk velger å male kor

 • Hvordan bruke en vegg til praksis Soccer Hvordan bruke en vegg til praksis Soccer
  - 阅 0

  Lær hvordan du bruker en vegg for å øve fotball alene med eksperttips og råd om fotball ferdigheter og teknikker i denne gratis online fotball video-serien. oppsummering Series Fotball er den mest populære idretten i verden. Kjent som fotball i de fl

 • Hvordan bruke en stikksag til å skjære Ceramic Tile
  - 阅 0

  Hvordan bruke en stikksag til å skjære keramiske fliser. Den stikksag er et ideelt verktøy for å kutte en rekke stoffer, inkludert keramiske fliser. Liten og lett vekt, er pusle lett håndteres uavhengig av ferdighet eller styrke. Det tillater brukere