Amopage

Hvordan bruke klor Strips

- Views 1
Advertisement

Hvordan bruke klor Strips


Klor-strimler er tynne stykker av hypoallergenisk, selvklebende tape som benyttes til å holde kirurgiske innsnitt eller dype flenger sammen. De kan brukes alene eller i kombinasjon med stifter eller masker. Steri-strips er vanligvis brukes til det berørte området etter en operasjon eller medisinsk prosedyre av en lege eller et medlem av legens ansatte. Legen din kan gi deg ekstra klor-strips for å endre og omsorg for innsnitt eller sårskader hjemme.

Du trenger

antibakteriell såpe

Vann

Gasbind

Klorstrimler

Bruksanvisning

Rengjør det berørte området. Bruk antibakteriell såpe og varmt vann for å rense såret eller sårskader og området rundt - rengjøre noen inches rundt snittet eller sårskader. Bruk gasbind å forsiktig rense området.

Tørk området. Bruk en ren stykke gasbind å forsiktig klappe tørke det berørte området.

Fjern en steri-strimmel fra sin emballasje. Ta tak i springen på enden av stripen og løft den opp av av kortet.

Plasser en klor-stripe på slutten av innsnitt eller sårskader. Bruk motsatt hånd til å presse kantene av snittet sammen. Trykk fast klor-strimmelen på plass. Båndet bør plasseres over såret. Endene av klor-strimmel skal berøre den omkringliggende huden, ikke selve såret.

Påfør ekstra strimler. Klorstrimler bør plasseres en åttendedel av en tomme fra hverandre inntil man hare dekket hele innsnitt eller sårskader.

Hint

For sikkerhet, å plassere et ekstra sterilisert strimler eller en bit av medisinsk tape på hver ende av såret. De ekstra brikker skal løpe parallelt med snittet eller sårskader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-klor-strips/ "

相关文章!
 • Hvordan søke klor Strips Hvordan søke klor Strips
  - 阅 0

  Klor-Strips er klebende hud lukkeanordninger brukes til å lukke grunne sår eller kirurgiske snitt. Klor-strimler kan brukes alene eller sammen med suturer og stifter. Disse lim er hypoallergene og det er mindre sjanse for infeksjon og arrdannelse enn

 • Hvordan bruke pH-strips
  - 阅 3

  pH-strips brukes til å overvåke kroppens pH-balanse. Strimlene blir brukt ved å teste spytt eller urin pH-nivåer. De fleste individer gjøre disse testene fra hjemmet til å overvåke mengder syre som strømmer gjennom kroppen. Hos friske mennesker, bør

 • Hvordan bruke klor rundt planter
  - 阅 3

  Klor er brukt i mange husholdninger som et desinfeksjonsmiddel og som et effektivt rengjøringsmiddel. Den natriumhypoklorittløsning er meget giftig ufortynnet; særlig for planter. Det er natrium i blekemiddel som utgjør mest utsatt for planter, fordi