Amopage

Hvordan bruke klær fashionably

- Views 438
Advertisement

Det er ikke alltid om seg hva som er trendy. De fleste ganger handler det om seg hva du føler deg komfortabel i og prosjektering tillit. Du kan bruke en liten sort kjole eller Capri bukser med espadrilles og føle seg like sexy i både med riktig holdning. Les videre for å lære hvordan du moteriktig bære klær.

Du trenger

Klær som passer deg

<br> Klær du liker

<br> Confidence

Bruksanvisning

 • 1

Velg et antrekk. Dette vil avhenge av sesong, anledning og humøret, men plukke klær som du liker og som passer deg godt.

2

Sørg for at klærne blir presset og ren. Jord og rynker vil ta bort fra fasjonable bildet.

3

Kle deg riktig for anledningen. Hvis det er casual fredag ​​på jobb, en hvit bluse, khaki slacks og beskjedne pumper eller loafers er fine, men med mindre du jobber i en ekstremt uformelt miljø, jeans er det ikke.

4

Se på deg selv i et speil fra alle vinkler, for å sørge for at klærne passer i en flatterende måte. Sjekk for pantie linjer, flekker eller rifter.

5

Accessorize klokt. Sett på alle smykkene du ønsker å bruke. Nå fjerne ett stykke. For mye smykker er distraherende og kan ta unna en klassisk bilde.

6

Bruk tilbehør som skjerf og belter til å kle seg eller kle ned utseende. Legge til disse elementene er rask, billig og kan endre utseende på et øyeblikk.

7

Pass på at du kjøper den beste kvaliteten klær du har råd. Shopping salg og på outlet butikker kan gi store funnene til lavere priser, så tror ikke kvalitetsklær alltid koster en arm og et bein. Smarte kjøpere scorer gode tilbud hele tiden.

8

Stå høyt, uansett høyde. Du kan være petite eller modellere høy - det som teller er hvordan du presenterer deg selv. Hvis du er en trendsetter, alltid kjøpe og iført hva som er nytt og hip, vil bildet ditt viser at. Hvis du foretrekker klassiske klær som forrige sesong etter sesong, vil folk se det. Dressing mote har mer å gjøre med hvordan du bære klærne, ikke hva du har på deg.

Hint

Se gjennom moteblader for å få en idé om dagens trender.

<br> Spør venner om råd, spesielt de som du tror kjole også.

<br> Pinpoint stilen din, enten det er hip, bohemske eller casual chic. Velg klær som gjenspeiler din personlige stil.

<br> Identifiser hva som fungerer med din form. Hvis V-hals topper flatere deg, bære de som oftest.

Ikke ha klær som er for stramt. Dette avgir feil inntrykk.

<br> Høye hæler enn tre inches ikke hører hjemme på kontoret.

<br> Ikke ha skjorter som avslører for mye cleavage å jobbe eller skjørt som er for kort.

<br> Selv om du elsker en viss trend, hvis det ikke flatere din figur, unngå det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-klaer-fashionably/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke aluminiumsfolie i hagen Hvordan bruke aluminiumsfolie i hagen
  - 阅 11

  Hvordan bruke aluminiumsfolie i hagen. Aluminiumsfolie er en stift i de fleste hjem, og vi har en tendens til å tenke på det som et element som brukes i huset. Du kan ta aluminiumsfolie i hagen og sette den til å fungere på alle slags måter. Dens met

 • Hvordan bruke Baby Food i Oppskrifter
  - 阅 12

  Jarred babymat er ikke bare for barn: Du kan bruke den som en erstatning for elementer i baking oppskrifter eller som et tillegg til å snike i noen frukt eller grønnsaker. Substitute ingredienser med most barnemat for en sunnere versjon av en bakt el

 • Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0 Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0
  - 阅 14

  Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0. Dette er den første i min artikkelserie om Photoshop Elements 6.0. De andre artiklene vil ta opp hvordan du bruker spesifikke verktøy og produsere fotoprosjekter. I denne artikkelen vil jeg fokusere på de g