Amopage

Hvordan bruke Gips Strips

- Views 1
Advertisement

Hvordan bruke Gips Strips


Når du gjør en støpt skjema av gips, kan prosjektet bli rotete og vanskelig å kontrollere. En løsning er å bruke istedenfor gips strimler, som er mest brukt for å vikle en brukket arm til et støpt. Gips strimler er billig, og kan bli funnet på noe stoff butikk eller håndverket butikk. Man kan bruke disse gips strimler for å gjøre håndverk for en kunst prosjekt, for eksempel en støpt maske. Du kan tilpasse gips maske men du foretrekker det, klippe det til å dekke hele ansiktet eller bare øynene. Du kan lage en støpt maske av gips strimler ved å følge noen nyttige retningslinjer.

Du trenger

Ballong

Gips strimler

Vann

rett tapp

Saks

Akrylmaling

Bruksanvisning

Blåse en ballong til størrelsen av en voksen hode, og knytte slutten. Hvis masken er for en voksen, bruke en større rund ballong som kan blåses opp til en diameter på minst 12 inches. Hvis masken er for et barn, kan du bruke mindre ballonger som blåses til en diameter på minst 8 inches.

Skjær gips som målte 2 inches bredde, 6 inches lange.

Fyll en stor, gallon størrelse bolle med varmt vann.

Dypp et plaster strimmel i vannet, og deretter drapere stripen over ballongen. På kryss og tvers strimlene i en vertikal, horisontal og diagonal måte, slik at de vil overlappe hverandre. Dette vil forhindre forlater avdekket gap mellom strimlene.

Fortsett å dyppe og drapering strimler før du har dekket ballongen med fire-fem lag med gips strimler. Dekke hele ballongen, (strimlene blir trimmet og tilpasset senere.) Igjen en liten plass un-pusset hvor ballongen er bundet. Når alle lag er påført, tillater ballongen å tørke.

Tillater strimlene å tørke fullstendig, noe som vil ta omtrent to timer.

Stokk ballongen med en rett tapp inn i bunnen av ballongen, hvor det er unplastered, og deretter fjerne den poppet ballongen fra bunnen av gipsformen.

Skjær form inn i maskefiguren du ønsker å bruke saks, klippe ut øye hull og gjør halsen hullet stort nok til å trekke masken over hodet.

Maling masken med akryl maling. La malingen tørke helt før bruk masken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-gips-strips/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Gips av Paris på Tak Hvordan bruke Gips av Paris på Tak
  - 阅 0

  Gips tak kan bli skadet på grunn av fuktighet, feil herding, eller dårlig håndverk. Men patching liten til moderat hull i tak med gips er ganske overkommelig hvis du har god hånd-øye-koordinasjon. Noen ganger innstilling-type forbindelser brukes til

 • Hvordan bruke Gips av Paris Hvordan bruke Gips av Paris
  - 阅 0

  Oppkalt etter en stor gips innskudd i Paris, brent gips er en pulveraktig hvit substans som herder når det blandes med vann og tørkes. Den brukes av politiet til å overføre hjulspor og fotavtrykk, og det er også nyttig for å lage håndverk. Selv leger

 • Hvordan bruke gips på plener Hvordan bruke gips på plener
  - 阅 0

  Gips, også kjent som kalsium sulfat, har vært brukt med hell til å forbedre landbruksgrunnforholdene i enkelte deler av landet, særlig i salte kystområdene og tørre vestlige stater. Mens gips ikke kan leve opp til de myter og urbane legender touting