Amopage

Hvordan bruke flytende lys

- Views 0
Advertisement

Hvordan bruke flytende lys


Flytende stearinlys er en vakker tillegg til noen part eller sammenkomst som du kan ha. Det er mange, mange forskjellige måter å vise dem og sette dem i innredningen din. De gir en festlig atmosfære til noen spesiell hendelse som bryllup, fester, utendørs middager og familiesammenkomster, kan de brukes til en mer romantisk stemning, og de kan bare settes opp til å gi et avslappende miljø.

Du trenger

flytende stearinlys

glass~~POS=TRUNC

Klare glass boller

Dam

Basseng

badekar

Bruksanvisning

Sett flytende lys på et basseng. Dette er en flott utstilling av lys, og gjør en utendørs samling veldig festlig. Gjør dette når du er har et middagsselskap, og når bassenget ikke er i bruk. Vannet må være rolige imidlertid eller lysene blir overbelastet ..

Float dem i klare glassflasker og sette bånd eller blomster i vannet under lyset. Dette gir ekstra pynt til lyset displayet. Enhver klart glass container i en vakker form vil fungere for flytende lys. Bruk dem som tabellen sentrum stykker i bryllup og middagsselskaper, eller bruke dem på baren på kjøkkenet.

Sett dem i klart glass boller som vises på badet eller hvor som helst i hjemmet når du har gjester. Igjen, gjør dette til ditt hjem vakrere.

Float lys i dammen for utendørs arrangementer. Bruk store lotus blomst formet flytende lys, og dette vil være en flott utstilling for å legge til din fest eller sammenkomst.

Hint

Ikke forlate hjemmet uten å sette lys ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-flytende-lys/ "

相关文章!
 • Hvordan lage flytende lys Hvordan lage flytende lys
  - 阅 2

  Flytende stearinlys kan legge eleganse og atmosfære til alle innendørs eller utendørs arrangement. Neste gang du ønsker å dekorere med flytende lys, lage dem selv. Lage din egen hjemmelagde flytende lys gjør at du kan tilpasse dem ved å legge på en f

 • Hvordan bruke øret lys
  - 阅 0

  Øret lys er tenkt å bidra til å lindre symptomer som svimmelhet, bihuleproblemer og andre generelle helseplager ved trygt å fjerne overflødig ørevoks fra ørene. De er høye, kjegleformede lys og ligner rullet Bivoks lys. Øret lys kan finnes på de fles

 • Hvordan bruke flytende tøymykner i tørketrommelen Hvordan bruke flytende tøymykner i tørketrommelen
  - 阅 1

  Flytende tøymykner gjør ikke bare klær og andre plagg myk og statisk-fri ... det gjør klærne lukter godt, også. Du bare legger den til skylling. Men det er ikke så "enkel" hvis du ikke er veldig flinke til å fange skylling. Lær hvordan du bruker