Amopage

Hvordan bruke et debetkort for en eBay Transaksjons

- Views 0
Advertisement

Hvordan bruke et debetkort for en eBay Transaksjons


Å finne noe du liker er lett på eBay, uansett hva dine interesser er. Den elektroniske auksjonen nettstedet har mer enn 94 millioner brukere, og solgte mer enn $ 62 milliarder i varer i 2010. EBay gjør sine penger ved å hevde en del av hvert salg gjort på nettstedet; som sådan, gjør selskapet betaler for elementer like enkelt som å finne dem. Selgere kan velge mellom en rekke betalingsmåter når de angir et element, og kjøperne noen ganger har valget mellom å betale med kredittkort eller debetkort. EBay holder debetkortinformasjonen hemmelig fra selgere som godtar betaling med kort.

Bruksanvisning

Logg inn eBay og enten kjøpe en "kjøp nå" element eller vinne en auksjon. Pass på at selger har "kredittkort / debetkort" i listen over betalingsmåter.

Klikk "My eBay" øverst til høyre på skjermen.

Klikk "Won / Kjøpt" i "Kjøp" i "Summary" navigasjonsruten til venstre i "My eBay" skjerm. En liste over nylig vunnet eller hevdet elementer vises på hovedskjermen under en "Won / Kjøpt" overskriften.

Klikk "Pay Now" til høyre for oppføringen du er klar til å betale.

Gjennomgå frakt info og kjøpe detaljer, gjør noen endringer etter behov. Klikk "Fortsett" for å legge inn betalingssiden.

Klikk "kredittkort / debetkort" og skriv inn din debetkortinformasjon.

Klikk "bekrefte betalingen."

Hint

Kun selgere med Internet kjøpmann kontoer kan godta kredittkort og debetkort på eBay. Som sådan, har de fleste oppføringer ikke tillate deg å bruke debetkort for betaling. Men de fleste selgere godtar PayPal, og du kan koble et debetkort til din PayPal-konto for den samme effekten.

EBay også sender du en e-post med en "Pay Now" linken etter at du vinner et element, slik at du kan hoppe navigere til oppføringen i "My eBay" side.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-et-debetkort-for-en-ebay-transaksjons/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en debetkort på hotell
  - 阅 0

  Ved hjelp av et debetkort når du sjekker inn på et hotell kan være farlig på grunn av hotellets praksisen med å sette et tak på penger på kontoen din - en praksis som kalles kort blokkering - for å garantere mot en gjest forlater uten å betale for op

 • Hvordan bruke en debetkort for utleie
  - 阅 0

  La oss innse det, har ikke alle et kredittkort, men det er tider når et kredittkort kommer godt med, for eksempel når du ønsker å leie en bil. Bilutleie selskapene er beryktet for å være lett å gå med kredittkort brukere, men du vil ha en langt mer v

 • Hvordan bruke et debetkort Utenfor USA Hvordan bruke et debetkort Utenfor USA
  - 阅 0

  Reiser utenlands betyr at du mest sannsynlig kommer til å trenge å ta med litt penger med deg. Cash er iboende usikre på reise i utlandet, så det er potensial til å miste det uten sjanse til å utvinne den. Mange reisende og ferier bruke debetkort, so