Amopage

Hvordan bruke en Slide Hammer Puller

- Views 5
Advertisement

Hvordan bruke en Slide Hammer Puller


Slide hammer avtrekkere tilveiebringe mekanikk en fremgangsmåte for å løsgjøre sta tannhjul, pakninger og tetninger. Trykket på de forskjellige sider av et kjøretøy bevirker at tannhjulene eller andre sider for å bli kald-sveises til de forskjellige aksler og hus. Den eneste måten for å kople ut strømmen, er å ta en hammer til den. Sleiden hammer avtrekker griper enhet og gjør det mulig å skyve en vekt langs lengden av trekk-anordningen å skape en omvendt hammer. Bruk av trekk-anordningen krever griper tannhjulet eller forseglingen og skyve vekten av gjentatte ganger.

Du trenger

Slide hammer avtrekker

Bruksanvisning

Fjern eventuelle låse bolter, klemmer eller skruer fra tannhjulet. Sjekk alle vinkler for å forsikre deg om at du har fjernet all maskinvaren.

Fest glide hammeren avtrekker på løfteutstyret. Gripetenner på avtrek- vil gripe tak i de ytre kanter eller leppe av utstyr eller objektet. Skyv låsen på plass sikre grep.

Skyv vekten opp skaftet av avtrekker gjentatte ganger. Raske slag uten for mye kraft vil sakte fjerne utstyr. Vær forsiktig å bruke makt, da det kan føre til at utstyr for å fly av gårde og muligens slå deg.

Hint

Bruk glidehammer puller for fjerning av tetninger eller tannhjul når midten av elementet er hul eller myk, og man kan ikke bruke en standard utstyr avtrekker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-slide-hammer-puller/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Chipping Hammer
  - 阅 3

  Hvordan bruke en Chipping Hammer. Når du gjør riving, vil en chipping hammer gjøre kort prosess med de oppgaver hvor en våt så er ikke hensiktsmessig og en slegge vil gjøre for mye skade. Chipping betong for elektrisk installasjon, fjerning av mørtel

 • Hvordan bruke en Brick Hammer Hvordan bruke en Brick Hammer
  - 阅 1

  En murstein hammer - også kalt en mur hammer - er en hånd verktøy som brukes av snekkere og murere. Den ene enden av hammerhodet har en blokk, og den motsatte ende har en meisel. Mens det er flere praktiske måter å bruke murstein hammer, er det som o

 • Hvordan bruke en elektriker Hammer
  - 阅 3

  Elektriker hammer kan se ut som vanlig snekker hammer, men de har distinkte forskjeller som tillater dem å bli brukt for elektriske anvendelser. Vanligvis dyrere som en snekker hammer, stilen og bruker for elektrikeren hammer tillate en fordel for in