Amopage

Hvordan bruke en nedlastet design mal

- Views 3
Advertisement

En nedlastet design mal er en fin måte å snarvei skape et nytt nettsted. Med en mal, trenger du ikke å pines over utformingen fordi det er allerede gjort for deg. Selv grafikken er inkludert. Du vil imidlertid behovet for å tilpasse malen til å passe nettstedet ditt behov. Dette krever web redigering programvare, helst en med et design layout view eksempel Adobe Dreamweaver, og grafikk redigering programvare, for eksempel Adobe Photoshop eller Adobe Fireworks, som kan lese PNG og PSD-filer og er i stand til å eksportere JPG og GIF-filer.

Du trenger

Nettside redigering programvare

Grafikk redigering programvare

Tilpass HTML-fil

Se på filene som følger med den nedlastede design mal. De vil være en blanding av HTML, CSS og grafikkfiler. Noen grafikk kan være merket som "redigerbare", som betyr disse er de designer forventes at du vil tilpasse for nettstedet ditt, slik som banner. Andre grafikken du sannsynligvis ikke trenger å redigere er avstandsstykker, barer og bakgrunner som holder design sammen.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Lag en kopi av mappen som inneholder malfiler. På denne måten kan du redigere ett sett med filer og holde originalene et annet sted i tilfelle du ønsker å bruke dem igjen.

Åpne nettredigeringsprogrammet og åpne malen fil merket noe som index.html. Dette ville være hjemmesiden for malen.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Undersøk mal på web redigeringsverktøy og se etter de områdene du vil tilpasse. Klikk på bildene for å finne ut hva deres filnavn er slik at du kan finne dem i malfiler å redigere. Vær også oppmerksom på bildet dimensjoner (høyde og bredde). Når du tilpasse mal grafikk må du sørge for at nye filer er de samme dimensjoner som originalene, eller du vil forskyve oppsettet.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Redigere tekstområder på malen og legge til nytt innhold.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Fjern eventuelle deler av malen du ikke vil, men husk noen maler som bruker tabeller i oppsettet kan ha grafikk eller tekst i visse steder for å holde bredden på en kolonne på en spesifikk måling. Hvis du fjerner disse elementene, kan kolonnen krympe, forvrenger layout. Erstatte dem med et grafisk eller tekst av samme størrelse for å holde kolonnebredden fra endring.

Bruk Lagre-kommandoen i nett redigeringsverktøy for å lagre endringene, og deretter avslutte web redigeringsverktøy.

Tilpass grafikkfiler

Åpne din grafikk redigeringsverktøy og åpne malen filene du vil tilpasse. De du lagt merke til i HTML-filen vil trolig ha JPG eller GIF forlengelse, som er komprimerte filer som er optimalisert for web. Filene du ønsker å redigere er de "opprinnelige" filer som disse komprimerte versjoner kom fra. De bør være i PNG eller PSD eller annet format enn JPG eller GIF og er sannsynligvis lagret i en egen mappe inne i malen mappen.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Bruk redigeringsverktøyene i grafikk programvare til å endre filer til hvordan du vil de skal vises på websiden din, og lagre endringene.

Eksportere redigert grafiske filer i JPG eller GIF-format som passer til formatet på filene du erstatter i malen, og plassere dem i samme mappe med HTML-filen du lagret i del en. Ikke endre filnavn eller referanser i HTML-filen vil bli brutt. Grafikkprogram vil varsle deg om at den eksporterte filen erstatter en eksisterende fil og det er det du ønsker.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Åpne HTML indeksfilen i nett redigeringsverktøy for å se hvordan de oppdaterte grafikken ser og foreta justeringer som er nødvendig.

Hvordan bruke en nedlastet design mal


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-nedlastet-design-mal/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Punch Home Design Hvordan bruke Punch Home Design
  - 阅 1

  Punch Home Design er en full-featuresoftware program som inneholder designelementer for boliger, landskaps alternativer og interiør komponenter, inkludert møbler bygningen. 3D-modellering kan du gå rundt i huset, eller se den ovenfra. Programmet bere

 • Hvordan bruke Gmail e-post maler med vedlegg
  - 阅 0

  Googles gratis e-postklient, GMail, inkluderer nå maler, eller "standardsvar." Google gir en liste over forhåndsskrevne e-post i Gmail som, når den er aktivert, kan brukes i stedet for å skrive et svar på en e-postmelding. Du kan også lage dine

 • Hvordan bruke Online Interior Design Tools for Free Interior Design Ideas Hvordan bruke Online Interior Design Tools for Free Interior Design Ideas
  - 阅 0

  Online interiør applikasjoner og nettsteder gjør en verden av online dekorere gøy, enkelt og interaktiv! Det er så mange gratis interiørdesign ideer for å bli funnet på internett, og her er noen tips for å hjelpe deg med å utforske verden av online d