Amopage

Hvordan bruke en Mikrofilm Reader

- Views 6
Advertisement

Hvordan bruke en Mikrofilm Reader


Mikrofilm brukes for bevaring og arkivering av dokumenter, og gjør undersøkelser informasjon om disse dokumentene mye mer tilgjengelig for publikum. Mikrofilm lesere er en del av alle moderne bibliotek, og er enkle å bruke. Selv om mikrofilmlesere kan ha ulike stiler, har de samme grunnleggende funksjon av å la betrakteren til å lese informasjon av en opplyst ramme av en stripe av mikrofilm, vanligvis 35mm film bredde. Den mikrofilm kommer i en rull på et hjul som er vanligvis plast, omtrent ca tre og 3/4 inches i diameter.

Du trenger

Reel av mikrofilm.

Mikrofilm leser.

Hvordan bruke en Mikrofilm Reader

Slå leser knappen "ON".

Åpne glassplate. I noen maskiner, vil det være en knapp for å åpne glassplate, og på andre maskiner vil dette gjøres manuelt ved å trekke vognen som glass og hjulspindlene er montert frem til å gi tilgang til lasting.

Sett hjul på mikrofilm på venstre spindel, og træ film under de små rullene som forut glassplaten. Sliding filmen under platen, fortsetter å træ film gjennom høyresidig valser og inn på riktig tom film spolen. Lukke glassplate enten ved den ovenfor beskrevne knapp bruk eller manuell funksjon.

Advance filmen ved bruk av manuelle knotter og "forward" og "fast-forward" knappene. Avhengig gjøre av leseren, og den måte på hvilken dokumentet ble fotografert på mikrofilmen, kan filmen må dreies i en annen retning eller vinkel for å se den på riktig måte. Dette gjøres enten ved å manipulere en rotasjon knott på maskinen, eller manuelt roterende vogn apparat der filmen er gjenget.

Fokus bruke forstørrelsesglass eller linser montert i diskene som bør være lett tilgjengelig for deg å slå med hånden for å klargjøre bildet.

Spol tilbake filmen med en manuell knott eller ved å bruke "spole" og "fast-rewind" knappene. Når spolen er rullet opp, kan det trekkes av spindelen, og maskinen kan slås av.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-mikrofilm-reader/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Baby Food i Oppskrifter
  - 阅 10

  Jarred babymat er ikke bare for barn: Du kan bruke den som en erstatning for elementer i baking oppskrifter eller som et tillegg til å snike i noen frukt eller grønnsaker. Substitute ingredienser med most barnemat for en sunnere versjon av en bakt el

 • Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0 Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0
  - 阅 10

  Hvordan bruke Adobe Photoshop Elements 6.0. Dette er den første i min artikkelserie om Photoshop Elements 6.0. De andre artiklene vil ta opp hvordan du bruker spesifikke verktøy og produsere fotoprosjekter. I denne artikkelen vil jeg fokusere på de g

 • Hvordan bruke HTML på Craigslist
  - 阅 2

  Craigslist er en flott måte å annonsere noe og alt fra leiligheter til leie i brukte biler. Du kan skrive en tekst klassifisert annonsen og deretter nå tusenvis av mennesker, om ikke millioner, hver dag. Men hvis du vil legge til for å skille seg ut,